Mireasa Handmade Perie Studio Foto Nunta Purta Accesorii Frunze De Flori, Agrafe De Par Frizură En-Gros

  • 24.44lei
  • 22.23lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Informații Detaliate

Nume: mătase de aur petală accesorii de par Stil: Vintage Prelucrare tehnologie: pearl inlay Tip: banda de Păr, banda de păr Stil: Femei Modelare: Flori Ambalare: ambalate Individual, Aplicabile cadou ocazii: nunta Personalizate de procesare: Da Serie: Rochie De Mireasa Accesorii Culoare: Aur Ocazie: Fotografie, fotografie de Nunta, accesorii de petrecere pentru acoperirea capului Monitoare diferite poate provoca culori pentru a varia ușor, vă rugăm să amabilitate înțeleg, mulțumesc

Feedback-ul este foarte important.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.Dacă există probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Noi vă va ajuta să rezolve orice probleme cât mai curând posibil.Multumesc!

Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?A:Unele produse sunt transport gratuit ( ne oferi un mod de transport maritim ales atunci când face comanda) câteva dintre produsele trebuie să plătească pentru taxa de transport ( veți vedea că, atunci când face comanda) Ca la DHL, UPS, EMS, TNT sau alt fel de repede livrare expres,vom oferi, de asemenea, costul de transport maritim pentru tine, atunci când face o comanda.Pentru alte detalii costul de transport maritim întrebare, puteți vă rugăm să trimiteți e-mailuri de la noi.Î:există vreun număr de urmărire de postul meu?O:Da, am livrat fiecare comanda cu numărul lor de urmărire, și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.Q:sunt un reseller, am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?O:vă Mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, ne-ar dori să vă dau cel mai bun pret, multumesc!

În timpul transportului, unele probleme minore, cum ar fi deformarea, sunt inevitabile.Aici sunt câteva sfaturi pentru a restabili deformarea procesului de transport

În principal avem de a vinde diverse stiluri și culori de articole pentru acoperirea capului, inclusiv benzi, piepteni, agrafe de par, benzi, ghirlande și așa mai departe.Suport cu ridicata și cu amănuntul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie.Bine ati venit la consult.Satisfactia clientului este serviciul nostru scop, pentru a asigura calitatea produselor este primul nostru scop.Vă rugăm să nu ezitați să cumpere, dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne, noi va garantam satisfactia dumneavoastra.Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.Vă mulțumesc foarte mult pentru încredere și sprijin.

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii. 2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. 3. Metode de plată acceptate: În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, transfer bancar sau PayPal.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.citygroupromania.ro în viitor.Mai departe despre plata întrebări, vă rugăm să consultați acest link help.www.citygroupromania.ro/payment_method.html, poate te ajuta.

Dacă doriți să specificați metoda de transport maritim, vă rugăm să plătească costul de transport maritim, mai Jos este de a estima viteza de livrare pentru referință.Vă Mulțumesc!Post Air Mail 15~60 de Zile 17track.net ePacket 7~20 Zile 17track.net www.citygroupromania.ro Standard de Transport maritim 16~60 de Zile global.cainiao.com DHL Express 3~10 Zile dhl.com EMS Express 5~15 Zile 17track.net SF Express 5~20 Zile www.sf-express.com Fedex Express 5~15 Zile fedex.com Vânzătorul este Metoda de Transport maritim 15~60 de Zile global.cainiao.com Aramex 5~15 Zile aramex.com de mai Sus viteza de livrare doar pentru referință, ocupat de sezon, vremea rea poate provoca o întârziere.Post air mail la Est-Eruopean de țări, țări din america de Sud poate dura mai mult de 60 de zile.Exress are, de obicei, personalizate probleme fiscale, în acest caz, vă rugăm să coopereze obiceiul de a plăti impozit. 1. Pachetul nava cât mai curând posibil după ce plata dvs., Post air mail va lua în jurul valorii de 20-45days, unele acestei tari va duce 20-60 zile, EMS(7-15 zile),"DHL" "UP-uri", "FEDEX" (3-8 zile lucratoare). 2. În general, cele Mai multe comenzi sunt procesate în termen de 1-3 zile lucrătoare.Dar de întârziere de livrare s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent, va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul.Comenzile trebuie plasate până la 5 pm EST sau se va merge pe a doua zi de afaceri. 3. Confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi.Numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp, astfel încât vă rugăm să verificați-l cu atenție pentru a evita orice inutile deranjează și pierdere poate aduce la tine. 4. Clienții sunt responsabili pentru taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe percepute de către județ, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Etichete: nunta de argint agrafa, accesoriu par mireasa, cap de bijuterii de nunta, nunta agrafa roșie, mireasa, aur hairband, african frizură, mireasa frizură, black headband cu fundiță, elastic nod.


  • Stil: Romantic
  • Forma\model: Plante
  • Material: Alte
  • Tip: Flori, Pieptene de par
  • Tip De Element: Hairwear
  • Numele Departamentului: Adult

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon