DIY Lumânare Face Acceaaories Set cu 10 cm Lumânare de Fitil Nuclee + 100BUC Autocolante + 1 BUC Wick Dispozitiv de Centrare pentru Lumânare

  • 28.31lei
  • 14.16lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Mai Multe Produse:

DIY Lumânare Face Acceaaories Set cu 10 cm Lumânare de Fitil Nuclee + 100BUC Autocolante + 1 BUC Wick Dispozitiv de Centrare pentru Lumânare

Detalii:

Setul include 100 de lumânare de fitil, 100 de autocolante și 1 fitilul lumânării dispozitiv de centrare, DIY propria lumânare cu aceste instrumente, oferă mult mai distractiv pentru viața de zi cu zi.

Realizate din bumbac, ardere bună stabilitate, non-toxice, biodegradabile, fum redus, nu miros urât, și eco-friendly, nu va polua mediul înconjurător, în condiții de siguranță pentru a utiliza.

Fiecare fitil se taie la 10 cm/3.94 inch și pre-epilat pentru o eficienta set și arde.Utilizați dispozitiv de centrare pentru poziția de fitil ca ceara este de răcire.

Ușor de utilizat, pur și simplu se topește ceara de soia, apoi se adaugă coloranți, arome sau ulei esențial, se toarnă ceară topită în recipient, pune în lumânare de fitil, în cele din urmă, așteptați pentru ca aceasta să se răcească.

Se poate îmbunătăți cu mâinile pe capacitatea, calm și relaxați-vă starea ta de spirit în timp ce a face lumanari sau arderea.Perfect pentru incepatori, profesionisti, lumânare face iubitor, etc.

Caietul de sarcini:

Wick material: bumbac, fier

Fitilul lumânării dispozitiv de centrare material: fier

Wick lungime: 10 cm/3.94 inch

Autocolant diametru: 2 cm/0.79 inch

Fitilul lumânării dispozitiv de centrare dimensiune: 9.6 x 2.5 cm/3.78 x 0.98 inch

Notă:

1. Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

2. Vă rugăm să fie precauți cu dozaje de vopsea și mirosul în timp ce face lumânări,doze excesive ar putea avea o influență asupra ardere eficienta, provocând fum și reducerea capacității de lumânări pentru a rămâne aprins.

Cum de a face lumânare:

1. Se topește ceara de soia într-un recipient din oțel inoxidabil, la o temperatură de 60-70 grade Celsius, se amestecă cu o lingură.

2. Adaugă vopsea sau ulei esențial.Temperatura de topire este de 80-90 de grade Celsius.

3. Se toarnă ceara topită în recipient adecvat.

4. Loc de lumânare de fitil și poziționați-l cu fitilul lumânării dispozitiv de centrare.

5. Așteptați pentru lumânare să se răcească și tăiați lumânare.

Pachet:

100 x Lumânare de Fitil

100 x Autocolante

1 x Fitilul Lumânării Dispozitiv de Centrare

De plată >>

1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >>

1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >>

1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >>

1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la articol, vom face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >>

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: coș de bambus, diy din lemn, mozaic mix kit, dyi, lumânări votive diy, d, kit școală, silicon lumânare set, d ceara, a face lumânare borcane.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate: 100g
  • Numărul De Model: fitilul lumânării, Lumânare Accesorii, Lumanare De Bază
  • Material: BUMBAC, Fier

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon