Urallife Huohou Din Oțel Inoxidabil Set De Tacâmuri Suprafață Strălucitoare Cuțit Furculiță Lingură Set Piese Uz Casnic, Veselă De Bucătărie Kit

  • 63.62lei
  • 54.09lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Urallife Huohou Din Oțel Inoxidabil Set De Tacâmuri Suprafață Strălucitoare Cuțit Furculiță Lingură Set Piese Uz Casnic, Veselă De Bucătărie Kit

Descriere :

- Oglinda Lustruit 5A grad oglinda lustruit tehnologie, 24 de pași lustruire, 6 bine lustruit, suprafata lucioasa, prindere confortabilă - Alimentare de Calitate din Oțel Inoxidabil k nife si lingura sunt fabricate special prelucrate 304 din oțel inoxidabil, care este rezistent la temperaturi ridicate și coroziune.K nife este făcut de 420 din oțel inoxidabil martensitic și are o duritate mare.Conducerea chrome conținut de cele de mai sus două alimente grad oțel inoxidabil este mult mai mică decât cea a obișnuit din oțel inoxidabil, care este mai sigur si mai sanatos. - Dintr-o bucata Procesul de Turnare Solidă și fermă, nici o deformare, nu este ușor să cadă.Marginea detalii sunt fin lustruit, foarte neted și flexibil pentru a juca o pârghie atunci când este utilizat în grele ingrediente. - Presare la cald Moara de Apa de Proces lama foloseste un hot-presat apa-procesul de măcinare, care, treptat, netezește cu lama din spate a lamei și netezește toate marginile și colțurile, făcându-lama mai clare. - Măcinarea fină A Furcilor furcile au fost măcinate fin, nu numai că nu au pete negre pe ansamblu, dar, de asemenea, au o suprafață netedă și lină curbură.Când alimentele permise, nu pete murdare sunt de stânga, care este foarte ușor de curățat. - Special Facut Aprofundarea Lingura Cap Diferite de cele obișnuite lingura de cap, lingura asta are un profund cap și este potrivit pentru diferite medii.Este foarte convenabil de a folosi.

Caietul de sarcini :

Brand: HUOHOU Material: Cutit: 420 Inoxidabil Oțel Furcă: Oțel Inox 304 Lingura: 304 din Oțel Inoxidabil Culoare: Argintiu Dimensiune: Cutit: 22.5 x 1.8 cm Furca: 19.4 x 2,5 cm Lingura: 19.9 x 4.4 cm

Pachetul Include :

1 x Lingură 1 x Furculita 1 x Cutit

Set De Tacâmuri Din Oțel Inoxidabil

Reflecție În Oglindă | Design Simplu | Prindere Confortabilă Protecție Anticorozivă| Duritate Mare

Sănătate Mic Dejun

Masa de prânz-paster

Cină-friptură

Oglinda Lustruit

5A grad oglinda lustruit tehnologie, 24 de pași lustruire, 6 bine lustruit, suprafata lucioasa, prindere confortabilă.

Oțel Inoxidabil De Calitate Alimentară Sănătoasă Material

Cuțitul și lingura sunt fabricate special prelucrate 304 din oțel inoxidabil, care este rezistent la temperaturi ridicate și coroziune.Cutitul este fabricat din 420 din oțel inoxidabil martensitic și are o duritate mare.Conducerea chrome conținut de cele de mai sus două alimente grad oțel inoxidabil este mult mai mică decât cea a obișnuit din oțel inoxidabil, care este mai sigur si mai sanatos.

Design simplu

-O bucată de Procesul de Turnare Frumos și durabil combinație

Solid si ferm, nu deformare, nu este ușor să cadă.Marginea detalii sunt fin lustruit, foarte neted și flexibil pentru a juca o pârghie atunci când este utilizat în grele ingrediente.

Presare La Cald Moara De Apa De Proces Durabil Cuțit Ascuțit Lama

Lama foloseste un hot-presat apa-procesul de măcinare, care, treptat, netezește cu lama din spate a lamei; și netezește toate marginile și colțurile, făcându-lama mai clare.

Măcinarea fină A Furcilor Netedă, fără a părăsi lucruri murdare

Furcile au fost măcinate fin, nu numai că nu au pete negre pe ansamblu, dar, de asemenea, au o suprafață netedă și lină curbură.Când alimentele permise, nu pete murdare sunt de stânga, care este foarte ușor de curățat.

Special Făcut Aprofundarea Lingura De Cap

Diferite de cele obișnuite lingura de cap, lingura asta are un profund cap și este potrivit pentru diferite medii.Este foarte convenabil de a folosi.

Design Ergonomic Doar dreptul de îndoire

Micro dinți de Fierăstrău Design Tăiere friptura este foarte usor

Potrivit Dimensiune Lingura

Laser Logo Gravură de înaltă calitate

Dimensiuni:

Etichete: xiaomi youpin, NexTool, huohou cuțit, mijia, senzor de co2 xiaomi, multi instrument xiaomi, mijia xiaomi, acvariu xiaomi, xiaomi zigbee, youpin.


  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Cină Tip: Cină Seturi
  • Model Tip: Solid
  • Material: Metal
  • Producție: Lingura/Furculita/Cutit Kit
  • Numărul de Utilizatori: 1
  • Stil: Japonia Stil
  • Numărul De Model: Urallife Huohou Set De Tacâmuri Din Oțel Inoxidabil

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon