500pcs/rola 8 Negru Stil Multumesc Autocolante de 1,5 inch Papetărie Etichete Autocolant pentru Nunta cu Plic de Etanșare Pungă de Bomboane Decor

  • 31.89lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

500pcs/rola de 1,5 inch 8 negru stil multumesc autocolante etichete articole de papetărie autocolant pentru nunta cu plic de etanșare pungă de bomboane decor

Bine Ati Venit Dropshipping & Comenzi En-Gros

Cantitate: 500pcs/rola

Dimensiuni: Ca imagine arată

Material: Hârtie

Culoare: Ca imagine ELEGANTĂ notă PERSONALĂ PENTRU ORICE MESAJ: Perfect pentru personalizarea orice "Mulțumesc" mesaj pentru orice ocazie, inclusiv dusuri pentru copii, nunti, Bar/Bat Mitzvah, zile de naștere și mai mult

O MODALITATE foarte bună de A MULȚUMI ORICE CLIENT: UN "Mulțumesc" merge un drum lung în crearea unui brand de afaceri și în creștere de relații cu clienții!Lăsa o impresie de durată asupra clienților dumneavoastră cu "Mulțumesc" etichetele de pe marfă pungi, ambalaje, cutii, cadouri, plicuri și încasări NOTĂ:

După ce ordinul este emis, veți primi copilul în termen de 30-60 de zile.Vă rugăm să consultați timp de la primirea de bunuri,și nu întârzie utilizare.

Vă rugăm să permiteți-1~3mm diferențe din cauza manual de măsurători; vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc. ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real.

Cumpărătorul trebuie să știe

Despre Transport

A. Noi, de obicei, nava în termen de trei zile lucrătoare după primirea de plată.Noi, de obicei, nava prin China Post Air Mail.Dacă doriți alte express, vă rugăm să ne contactați înainte de licitația.

B. vă Rugăm să confirmați corect adresa și numărul de telefon înainte de plasarea comenzii.

C. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Despre Returnare Și Rambursare

A. cumpărătorul ar trebui să ofere dovezi ale problemei în elemente.

B. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxa de transport maritim.

C. cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.

Despre Feedback-Ul

A. satisfactia Dumneavoastra este obiectivul nostru!A da feedback negativ sau neutru este o atitudine foarte serioasă și ne asigurăm că PUTEM rezolva problema înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Ne exprimam speranta vă place produsele noastre și bucurați-vă de serviciul nostru.Așteptăm cu nerăbdare să FEEDBACK-ul dumneavoastră POZITIV.

B. Dacă Atașat la produsele imagini atunci când ne părăsește feeback pozitiv va câștiga pe liber cadou minunat cu următoarea ordine!MULȚUMESC U FOARTE MULT!

Etichete: xr600r filtru de combustibil.


  • BUC: 500 Buc/rola
  • Origine: NC(de Origine)
  • Mare: 75MM
  • Lățime: 44mm
  • dimensiune: 38mm
  • Varsta: >6 ANI, >3 ANI, >8 ANI
  • Forma: Runda, rola
  • Material: Hârtie, Autocolante
  • Diametru: 38mm
  • Numărul De Model: FLB1130
  • Utilizarea: Envelope sticker, gift tag, Stationery label

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon