Lut instrumente 43 bucăți de lut instrumente sculptură ceramică instrumente sferice stylus spotting instrumente de modelare lut toool seturi de ceramică instrumente

  • 159.93lei
  • 84.77lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Lut instrumente,43 bucăți de lut instrumente sculptură, ceramică instrumente,sferice stylus instrumente spotting, modelare lut seturi de unelte, ceramică, instrumente cu pungi de depozitare pentru sculptură, în relief, și modelarea

Descriere

LUT POLIMERIC INSTRUMENTE KIT - Diferite tipuri de 43 de instrumente pot satisface nevoile diferite, care pot satisface ceremic sau ceramică opera de arta, perfecte pentru sculping sculptură, modelare, modelarea, tăiere, tăiere, răzuire, ciobiri, periere etc. Este un kit de mare pentru a lucra cu.Design atât pentru artiști și începători, oferind mai multe opțiuni pentru a merge pe diferite creativitatea funcționează.

CALITATE PREMIUM - Bine-a făcut cu măiestrie sofisticate, fiecare instrument cu buna mâner de lemn să vă țineți confortabil.Durabil și sfaturi din oțel inoxidabil sunt mai solide, care să permită mai precis funcționează.Bine-ambalate sac, de asemenea, este un cadou perfect de cazare pentru artiști, sculptura entuziaști, olari în zilele de sărbătoare.

Un TRANSPORTA HUSĂ PENTRU DEPOZITARE - profesional De lut sculptura instrumente vii cu un sac de depozitare, oferind protecție maximă și de organizare, oferindu-vă libertatea de a lua-le si foloseste-le oriunde.Aceste durabil și fin artizanale instrumente sunt, de asemenea, ușor de a lucra cu și curat.

MINGEA DOTTING TOOLS - Cu mai multe astfel de instrumente, puteți liber netede, curate, sculpta, forma și de a sculpta, de a proiecta și de a face dvs. imaginar ceramică și lut, sculpturi.Total 20 de capete de minge, dimensiuni diferite bile de dublu de dimensiuni dotting tool, toate sfaturi din metal cu lemn sau cauciuc mânere.Mare pentru pictura mandale pe pietre și pânză, amestecare cusături în lut.

CADOUL PERFECT ... Mare pentru culoare modelarea, amestecare, desen, detalii fine, touch-up de muncă și a elimina amprentele digitale, de a face puncte, amestecare cusături în lut, pictură pe pietre și de a face flori de hârtie.Foarte potrivit pentru lut sculptura, artizanat, sculptură.Cadoul Perfect pentru oricine care îi place să se joace și să lucreze cu argila.

La 43pcs modelare lut instrumente sunt potrivite pentru lut, ceramică, sculptură și alte obiecte de artizanat proiecte.Unele instrumente pot fi presat din punct de decor, muiată în procesul de colorare, etc. Și acest multifuncțional lut sculptura set poate fi folosit în școli și case, permițându-vă să experiență distractiv de ceramică măiestrie.

Funcții:

▶Mâner de lemn Dublu Partea Dotting Tool - Ideal pentru a face puncte, amestecare cusături în lut, pictură pe pietre și de a face flori de hârtie.

▶Silicon Indentare Pen - Ideal pentru culoare modelarea, amestecare, desen, detalii fine, touch-up de muncă și a elimina amprentele digitale.

▶Din lemn Instrument de Lut - ceramica ac de prindere din lemn, cuțite de ceramică, sculptură pentru a crea forme complexe, debavurare cuțit pentru a elimina excesul de lut pe suprafata vasului.

▶Mingea Stylus Dotting Tool - Ideal pentru modelare, presare gaura, de a face puncte la pictura, pietre, netezire pe o suprafață.

▶Plastic, Ceramică Instrument Ideal pentru a face flori, frunze și petale, modelarea, de a face puncte pe pietre și pânză, amestecare cusături în lut.

▶Rotund Burete - Ideal pentru adăugarea sau de absorbție de apă în timpul lut de producție de artă, lustruire sau ceramică, după ce a fost făcut.

▶Depozitarea Transporta Caz - Potrivit pentru tine de a transporta oriunde, care este foarte convenabil pentru utilizarea de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

- Nume Produs: Lut Polimeric Setul De Unelte

Material: Plastic, Silicon, Lemn, oțel Inoxidabil

- Dimensiune: Ca Imaginile Prezentate

Notă:

- Acest lut, sculptură kit conține funcțional instrument ascuțit, copiii trebuie să se folosi sub supravegherea unui adult sau de sprijin.

Etichete: paturi funcționale, ulei timer, lut printesa, ceramica lut instrumente sculptură, ceramica instrument, perfect ceramica instrumente, pește ceramica, ceramica lut, unelte din lemn, Ceramica lut instrumente, lut cu role.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon