PENTRU HONDA CBR 900 RR FIREBLADE 1998-1999 ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ SILICON FURTUNURILE RADIATORULUI 98 99 CBR900 RR, CBR 900RR CBR900RR

  • 499.61lei
  • 384.69lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Potrivit pentru HONDA CBR 900 RR FIREBLADE din 1998-1999

Parametrii de produse

* Aplicație: Pentru HONDA CBR 900 RR FIREBLADE din 1998-1999

* Min temperatura de: -60℃ /-140 ° c

* Temperatura maximă de: 220℃ /428℉

* Presiunea de lucru:0.3-0.9 MPA

* Material: partea de SUS SILICON SI NAILON

* Culoare: Albastru/Rosu/Negru/Verde/Violet/Galben/Portocaliu/Alb/Roz

* Presiune de rupere: de 2MPA

* Grosimi disponibile: de 4.5 MM

* Dimensiune toleranță: +/-0.5 MM

* Strat: 3Ply

* Garanție:1years

Structura Produsului

Opțiuni De Culoare

Livrare:

1.Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Va vom trimite produsul în termen de 10 zile după ce plata dvs. este finalizată.

2.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

3.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

1.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Vă rugăm să ne anunțați în termen de 30 zile de la data livrării, dacă elementul primit nu este conform descrierii.

2.Vom accepta comanda anulare pentru orice motiv, în termen de 30 de zile de la primirea mărfurilor.Ar trebui să doriți să anulați, vă rugăm să ne anunțați prin www.citygroupromania.ro mesaje în avans și de a returna produsul la noi.Vom emite o rambursare în termen de 10 zile, după ce am primit item-ai întors.

3. Vă rugăm să luați grijă grijuliu de bunuri și returnați-l la noi, în starea inițială, care este necesar pentru o revenire de eligibilitate.Toate elementele luate în considerare pentru schimb sau de restituire trebuie să fie returnate în condiția "ca nou", complet cu toate materialele de ambalare, în caz contrar, elementul va fi considerat element utilizat și a refuzat.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

4. Returnarea mărfurilor la cumpărător vina lui (non-calitatea produsului problema),cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Customer Service:

1. Ar putea exista mici probleme pe care nu le putem controla, ca element greșit sau defect trimise sau deteriorat în timpul transportului sau element nu așa cum este descris.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom lucra cu tine pentru o soluție rezonabilă.Cel mai bun mod de a ne contacta este prin www.citygroupromania.ro mesaje.

2. Am răspuns mereu www.citygroupromania.ro mesaje în termen de 24 de ore, poate mai devreme.

3. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: 40mm garnitura, mare furtun de la radiator, silicone hose 53, 900 cbr rr, cbr650f amortizor de direcție, tamagoyaki, gsxr oglindă, 40mm etrier, kawasaki z900, kit honda gx35.


  • Cerere: Pentru HONDA CBR 900 RR FIREBLADE din 1998-1999
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Material: Silicon
  • Strat: 3
  • Numele Modelului: ST-RECE(SS091)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon