Acrilice Narghilea Cu LED-uri de Lumină Shisha Cutie Nargile Sheesha Narguile Chicha Cachimbas Apa Pipa Narghilele Narghilea Pentru Nefumători

  • 181.87lei
  • 127.33lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL MEU

Noi sprijinim livrare rapida, rapid oportunitatea de a aduce o bună experiență de cumpărături.

Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă, eu vă va ajuta, vă mulțumesc pentru dragostea ta de produsele noastre.

Narghilea Set

Material:Acrilic+Aliaj De Aluminiu

Utilizare:Shisha Țeavă&Accesorii

Potrivit Cadou pentru Casa,Bar,Nunta,Petrecere,Piscină și așa mai departe.

Narghilea Set

Material:Acrilic+Aliaj De Aluminiu

Culoare:Negru

Utilizare:Shisha Țeavă&Accesorii

Potrivit Cadou pentru Casa,Bar,Nunta,Petrecere,Piscină și așa mai departe.

Notă: 1.Ne-am actualizat pe dimensiune de acest narghilea în conformitate cu mulți clienți sugestie.Veți primi un upgrade narghilea de acum.Vă rugăm să confirmați! 2.Din cauza internaționale politica de logistică, elementul cu bateria nu sunt permise în parcelă.Deci ne trimite lumină LED-uri de bază și controler de la distanță fără baterie. 3. După o lungă perioadă de sigilat de transport, poate exista o ușoară miros de la prima deschidere, care pot fi eliminate după câteva zile într-un loc aerisit.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Prieten drag: Notă vă Rugăm să permiteți un mic manual de eroare de măsurare.Vă mulțumesc!Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin www.citygroupromania.ro.Despre Plata: acceptam alipay aici.Orice card de credit sau card bancar prin PayPal de Plată și a Băncii.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Dacă doriți să plătiți prin orice alt mod, vă rugăm să ne contactați înainte de plata.Despre feedback: Dacă sunteți mulțumit cu elementul în timp ce acesta este în stare bună, am sincer să vă invităm să ne lăsați toate de 5 stele de rating de feedback-ul pozitiv.Dacă sunteți disatisfied cu produs sau serviciu, vă rugăm să ne contactați în primul rând , vom furniza cele mai bune soluții și de a lucra mai greu pentru a oferi mai multe servicii excelente.

Etichete: shisha, cachimba shisha, huqqa shisha, narghilea, shishia, cachimba narghilea, oamenii conducte, bong sticlă, tutun de pipă, lute.


  • Material: Acril
  • Numărul De Model: Y047
  • Forma: Direct tip
  • Nume De Brand: HAIMAITONG
  • Technics: Lac
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon