220V electric comerciale lapte de soia lapte de soia mașină de soia, fasole caș mașină de tocat

  • 769.47lei
  • 692.52lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

220V electric comerciale lapte de soia lapte de soia mașină de soia, fasole caș mașină de tocat

Avantajele produsului:

1. Automate de filtrare și separare de zgură și pastă netedă și lină lapte de soia 2. grosime otel inoxidabil fuselaj, puternic și durabil 3. Armat plin miez de cupru motor, protecție împotriva

Instrucțiuni de operare

1. Înmuierea materialelor:

Elimina de fier, nisip și alte resturi de material; se înmoaie în apă fierbinte până când nu există nici o bază tare. (Notă: înmuierea materialului cu apă la temperaturi ridicate poate provoca vâscozitate mare și săraci zgură efect).

2. start:

Slăbiți piulița de blocare și mâner reglabil la rândul său, în grosier direcție până când nu există nici un bloc, atunci când filtrul cadru expuse de zgură deschiderea este ușor de împins.Rotația este flexibil, iar motorul poate fi pornit.

3. Reglați diferența:

Reglați mânerul într-un strat subțire direcție până când auziți un masaj de lumină.Nu se potrivesc prea bine, prea bine pentru a se pisa de fasole pielii, bloc filtru ochiurilor de plasă, apar în zgură cu pulpă, și reduce în mod semnificativ eficiența de producție, crește consumul de energie.Dacă diferența este prea mare, zgură rata este prea mare, care, de asemenea, duce la o productivitate scăzută și a deșeurilor de materiale. (Datele empirice sunt uscate de soia per kg, îmbibată de aproximativ 2 kg, 2,5 kg de apă, se adaugă în timpul funcționării, umedă a zgurii este de aproximativ 1.3 kg, concentrația de lapte de soia, zgură rata , performanță pe oră, rezoluția și alți indicatori sunt mai bune).Pentru a îmbunătăți rata de utilizare de drojdie, fasole fecale pot fi ajustate pentru a terci prin adăugarea de apă pentru hopper, și de prelucrare poate fi repetată.

4. Curățare:

La sfârșitul lucrării, filtrul și deșeuri ale aparatului trebuie să fie curățate în timp, pentru a garanta o bună separare de zgură și de igienă.

Metodele de mai jos:

1. deșurubați șuruburile de fixare a distribuitorului, scoateți filtrul cadru, muta roata de rectificat, etc. și filtrul trebuie să fie curățate fără obstrucție.

2. Curățați interiorul și exteriorul aparatului cu o cârpă.Nu se spală cu apă pentru a preveni motor de intrarea în apă.

3. consultați diagrama de structură pentru a restabili părțile relevante fel de filtru cadru, în ordine, și fixați-le cu șuruburi de strângere;

Rafinare metoda de probleme de utilizare

1. Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare și urmați instrucțiunile.

2. Atunci când instalarea, vă rugăm să acorde o atenție la sfârșitul noroi duza este ușor mai scăzute pentru a preveni rezervorul de stocare a apei.

3. Verificați partea din spate cabluri în funcție de marca de motor.Rețineți că adresa este în aceeași direcție ca și semnul de pe capacul și trebuie să aibă o încredere sârmă la sol.

4. La roata de rectificat ar trebui să fie păstrate într-un stat mic și nu ar trebui să fie zdrobit, pentru a evita încălzirea motorului.

5. Nu se rupe brusc de apă în timpul lucrului.

Sfaturi: Aceasta este versiunea standard de preț, ai nevoie de o versiune imbunatatita, vă rugăm să ne contactați

Alte Politici:

( 1) nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

(2) vă Rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească, nu lăsați feedback-ul negativ sau feedback-ul neutru, fără nici o comunicare.Putem rezolva toate problemele pe care le îndeplinesc.

(3) Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore, dacă sunteți interesat în mașina noastră, vă rugăm să ne contactați direct, ne-ar putea oferi cea mai bună mașină în preț rezonabil.

(4) Toate mașină de mărimea și greutatea măsurată prin mâinile noastre,poate avea unele abatere,vă rugăm să nu minți

(5)vă Rugăm să asigurați-vă că mașina de ambalare condiție este bine înainte de a semna bunuri

(6)Dacă nu puteți alege țara dumneavoastră și de a face plata doar contactati-ma.

(7)Vom trimite masina de exprima în funcție de țară ,poate prin DHL sau Fedex TNT sau alții mod expres

Etichete: joyoung lapte de soia filtru, mucegai pentru brânză, comerciale lapte de soia mașină, apăsați tofu, filtru de lapte de soia, lapte de soia, brânză de presă, soia masina de lapte, filtru de lapte de lapte de soia, tofu.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate Produs: 20kg
  • Număr produs: GX144
  • Tensiune: 220v
  • Roata de rectificat cu diametrul de: 95mm
  • Numele Produsului: Aparat lapte de soia
  • Stil: Vertical
  • volumul de muncă: 40kg/h
  • Numărul De Model: DJ-40-1
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon