TWS FIIL T1XS Adevărat Wireless Casti Bluetooth Sport Bluetooth Căști In-ear de Reducere a Zgomotului Căști Pentru Xiaomi Iphone

  • 432.79lei
  • 181.75lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descrieri:

1. Pentru FIIL + APP, de dimensiuni mai mici: Pentru T1XS wireless căști poate fi folosit cu APLICAȚIE pentru a experimenta mai multe funcții.Pentru T1XS căști acceptă pentru FIIL + APP, permițându-vă să experiență de 15 EQ moduri de sunet, și puteți personaliza propriul EQ moduri de sunet.Puteți regla sensibilitatea de atingere de control pentru a UMPLE + APLICAȚIE, porniți modul de funcționare, mod latență redusă și detectarea uzurii.

2. Purtarea de inducție și atingeți de control: Prin purtarea de inducție de Bluetooth wireless dopuri de urechi, atunci când pentru TWS cască este deconectat, redarea se va opri, și când l-ai pus pe spate, muzica va reporni.Putem oferi clienților cu dopuri de diferite sizes.By alegerea dopuri de urechi care vi se potrivesc cel mai bine, puteți obține o mai bună experiență de ascultare.

3. Funcția de monitorizare și pentru 2X ENC: Pentru T1XS adevărat wireless dopuri de urechi au un modul de monitorizare, puteți auzi sunetele din jur în timp ce ascultați muzică.În acest fel, nu veți pierde nici informații importante.În același timp, această Bluetooth dopul are active de reducere a zgomotului, și pentru 2X microfon cu tehnologie de reducere a zgomotului poate îmbunătăți zgomot de recunoaștere.

4. Pentru Bluetooth 5.0 și 3 Latență Scăzută Mode: Prin Bluetooth 5.0 și LD-S de tehnologie, pentru FIIL cască Bluetooth conexiune este mult mai stabil.Deschide caz de fro T1XS cască și Bluetooth, și plasați setul de căști cu microfon built-in apropierea telefonului.Durează doar 1 secundă, și fro T1XS TWS stereo setul cu cască poate fi conectat cu ușurință la telefonul mobil.Trei low-latență moduri (muzică/video/modul de joc) se poate adapta la diferite situații de utilizare și a vă oferi o experiență mai bună.

5. Încărcare rapidă și de lungă durată alimentare: metoda De încărcare a acestui fro Bluetooth 5.0 pavilioane wireless este de Tip C. de încărcare Rapidă, puteți economisi timp, trebuie doar să responsabile pentru aproximativ 10 minute, puteți obține aproximativ 2 ore de joc timp.Atunci când de încărcare cutie este complet încărcat, puteți utiliza un total de 24 de ore de timp de joc.Chiar și într-un mediu în care încărcarea este imposibil, puteți asculta muzică sau de a face apeluri.

Caietul de sarcini:

Model: pentru FIIL T1XS

Giroscop: adevărat fără fir setul cu cască Bluetooth cu funcția de reducere a zgomotului

Viteza maximă: sport funcționare căști

Funcția Touch: disponibil

Metoda de comunicare: wireless

Capacitate baterie: 50mah*2

Încărcare depozit capacitate: 500mah

Suport APP: disponibil

Bluetooth versiune: V5.0

Rezistent la apă evaluare: IPX5

Încărcare: încărcare rapidă

Culoare: negru, alb

Lista De Ambalare:

2 * Setul Cu Cască Bluetooth

1 * Încărcare Cutie

1 * Cablu USB

1 * Manual De Utilizare

3 * Căști Acoperi

2 * Pad

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: magazin de căști fără fir, official xiaomi, trupa iphone xs, sl tws pavilioane, set chei tubulare, trn v90, fiil t1, earphon, ios pavilioane, dispozitiv de management de cab.


  • Vocalism Principiu: Conducție Osoasă
  • Funcția: Sport, pentru un Joc Video, Comune Pentru Căști, Pentru Telefon Mobil, Căști HiFi
  • Numărul De Model: FIIL T1 XS Wireless de Lungă durată Căști
  • Lista De Pachete: Manual De Utilizare, Caz de încărcare, Cablu De Încărcare, Inlocuit Set Tampoane
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Caracteristici: Cu Microfon, Active Noice Cancelling
  • Comunicare: Wireless
  • Certificare: Nici unul
  • Stil: In-ear
  • Buton De Control: No
  • Control Al Volumului: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Activă A Zgomotului De Fond: Da

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon