Autofocus Ochelari Ochelari De Citit Noua Moda Flexibil Portabil Oameni De Afaceri Ochelari Fără Ramă De Ochelari De Vedere

  • 20.32lei
  • 12.20lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

[xlmodel]-[custom]-[53495] Descriere

Autofocus Ochelari Ochelari De Citit Noua Moda Flexibil Portabil Oameni De Afaceri Ochelari Fără Ramă De Ochelari De Vedere

Descriere

Stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Material: plastic + rasina

Greutate: 80g

Dimensiune: 14*3.5 cm

Notă:

Pot exista unele diferențe subtile între culoarea imaginii și de produsul real.

Vă mulțumim pentru manualul de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2mm diferenta, multumesc.

Pachetul Inclus:

1* ochelari de Citit

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii de Produs

[xlmodel]-[custom]-[53494] Servicii

1. Cum să păstrați de urmărire cu coletul meu?

Puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu urmărire nu,www.17track.net/en ( copiați-l în browser-ul).

2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros, va vom oferi reduceri sau livrarea gratuita pe baza de cantitatea pe care doriți să comandați.Dacă vrei să desemneze ne-a treia parte, putem livra marfa la client direct.Vă rugăm să fiți siguri și încredere în noi, nu Ne lasă nici o informație despre noi.) Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 3. Există vreo problemă cu dimensiunea?Te rog, strict în conformitate cu noastre de măsurare metoda de a cumpăra. 4. Vă rugăm să ne contactați prin www.citygroupromania.ro mesaj pentru orice informații suplimentare.

Etichete: bars glasses auto, corectional glasses lens, autofocus eyeglasses, men glasses dioprtic, autofocus motorized lens, lentile de ochelari vemar, folding glasses autofocus, skateboard men glasses, glasses digital autofocus, silicon lentile de ochelari.


  • Gen: Unisex
  • Frame Material: Plastic
  • Lenses Material: Polycarbonate
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon