Ananas în Formă de Lumini Solare în aer liber Agățat 60LED Ananas Terasa Lumini Solar rezistent la apa Lanterna Lumină pentru Gradina Gazon

  • 53.46lei
  • 37.43lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Ananas în formă de peisaje solare lumina este fabricat de înaltă calitate și durabil de fier, o componentă electronică pentru utilizarea pe termen lung.Extrem de eficient panou solar va converti energia solară în energie electrică și depozitați-l într-built-in baterie pentru DUS.Acest produs este utilizat pe scară largă în loc terasă, curti, gradini, etc.

Caracteristici:

[Durabile]rezistență la Apă și de înaltă calitate cadru de fier a le face să funcționeze bine și în condiții de siguranță în diferite tipuri de vreme, temperatură înaltă rezistență și rezistență la îngheț.

[Cute în Formă de]aspectul Rafinat și fin, drăguț ananas în formă de lumină, și detalii realiste pentru a adauga vitalitate pentru gradina ta.

[Solare Alimentat Cu consum redus de energie, solar-alimentat LED agățat lumina are nici un șoc electric și de radiații, care este sigur pentru tine.

[Auto Senzor]specifice de lumină-sistem de control face sigur că lumina va fi încasat în timpul zilei (lumina suficienta), în mod automat și se aprind în seara (lumină slabă). (Mode "pe" ar trebui să fie deschis)

[Pe scară largă Aplicabile]Doar agățat pe copac, curte, etc. Este bine atât pentru zi, cât si decoratiuni de vacanță.

Caietul de sarcini:

Cantitate: 1 buc/set; 2 buc/set (Optional)

Sursă de lumină: 60pcs Led-uri(1 buc/set); 60pcs x 2 Led-uri(2 buc/set)

Material: Fier, Componente Electronice

Temperatura de culoare: Alb Cald 3000K-3200K

Forma: Ananas

Panou Solar: Siliciu Policristalin

Baterie: 1*1.2 V 600mAh AAA Ni-MH Baterie

Timp de încărcare: 4-6h

Timp de lucru: 8h

Modul De Lucru: Comutator De Putere & Lumina De Control De Inducție

Rezistent la apă: IP44

Ocazie: Gradina, Parc, etc

Pachetul Dimensiune: 16*5.5*16cm/6.29*2.16*6.29 inch(1 buc/set);16*8.5*16cm/6.29*3.34*6.29 inch(2 buc/set)

Pachetul Greutate:230g/0.5 kg(1 buc/set);430g/0.94 kg(2 buc/set)

Lista De Pachete:

1 * LED-uri de Lumina Solara

1 * Ghid De Utilizare

Notă:

1.Alege pentru a instala acest produs într-un mediu cu suficientă lumina soarelui și nici umbră să păstreze panourile solare pe deplin expuse la lumina soarelui.

2.Vă rugăm să curățați niște moloz și murdărie de pe panoul solar cu regularitate.

Picătură De Transport Maritim De Servicii:

1. Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2. Putem folosi ePacket de transport maritim pentru cele mai multe țări, precum Statele Unite, Canada, Australia, Federația rusă, Germania, Franța , Spania , Marea Britanie și Noua Zeelandă. 3. Prioritare de transport, rapid de transport maritim în termen de 48 de ore.

4. Nici o factură sau chitanță sau materiale promoționale incluse.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi!Vă Mulțumesc Atât De Mult!

Dacă aveți orice probleme cu privire la comanda dvs.,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să rezolve problema!

Dacă nu există nici o problemă de produse,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat.

Puteți alege reveni sau de restituire.Vă rugăm să indicați motivul și numărul de ordine a reveni la returnarea produsului,și retuen elementul în punga originală.

Etichete: lampion hârtie, de joasă tensiune de iluminat exterior cărămizi, lixada aragaz, lampa de gradina stand, de joasă tensiune de iluminat în aer liber seturi, lampa de gradina pol, tabăra de titan, aragaz de camping, felinar în aer liber, lampa de gradina solara.


  • Certificare: CCC
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Nume De Brand: LIXADA
  • Tip De Element: Peisaj De Iluminat
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon