Motocicleta Coada Sac Geantă De Umăr Multifunctional Rezistent La Apa Rucsac Din Piele De Bagaje Echitatie Bancheta Din Spate Sac De Depozitare

  • 99.51lei
  • 98.52lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、de Înaltă calitate, Oxford, material robust, rezistent la rupere, anti-alunecare și rezistent la apa.Fabricate din fibra de carbon textura, materialul este foarte texturate, lumină și murdărie-rezistente, impermeabile, pot păstra elementele uscat atunci când de conducere în ploaie, și vine cu o husa de ploaie, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obtinerea umed atunci când plouă.

2、Versatil și de mare capacitate: rafinat fermoar impermeabil design, lanțul cap și PP coarda combinate, nu este ușor să alunece, ușor de a deschide și închide saci.Capacitate mare, built-in zip buzunar; cu curea de umar, poate fi folosit ca o geantă de umăr, geantă de mână, geantă de umăr și motociclete coada sac, multi-scop de utilizare.

3、Non-alunecare de jos + curea: moale anti-alunecare din piele are proprietati anti-alunecare și decompresie efect, reducând uzura suprafeței de vopsea, cureaua poate crește stabilitatea sac, chiar și accidentat suprafața drumului nu este ușor de a compensa sau de a aluneca; a ochiurilor de plasă respirabil gaura este bun pentru Absorbția de umiditate și de migrație, cu o anumită permeabilitate.

4、Adăugarea de vie și de frumoasă, de echitatie pe timp de noapte este mai sigur; personalizat din metal curea de mână design, are un anumit grad de rezistență ridicat cu textura, lumina si confortabile.

5、Largă aplicabilitate: Pentru cele mai multe motociclete, puteți stoca elemente, cum ar fi portofele, telefoane mobile, camere, băuturi energizante, tigari, etc. (Nu poate stoca căști de protecție).

Parametru:

Nume: sac Motocicleta

Material: Oxford pânză + fibra de carbon textura

Culoare: Negru

Greutate: Aprox.0.55 kg

Dimensiune: Aprox.29*28*21cm

Modele aplicabile: universal

Funcția: coada geantă de umăr, sac

Cum să utilizați: coada curea poate fi plasat pe partea din spate a masinii.Alte curea este atârnat pe sac și poate fi folosit ca o geantă de umăr.

Caracteristici:

Corpul principal este făcut din fibră de carbon textura, materialul este foarte texturate, lumină și rezistent la murdărie, apă și respingător.

Moale anti-alunecare pielea de pe partea din spate a sacului este atașat la rezervorul de combustibil.Nu provoca cu ușurință abraziune pe suprafața de vopsea.Are aderență puternică și nu va aluneca sau se abate din cauza vitezei excesive a masinii.Acesta acționează ca anti-alunecare și decompresie, și ochiurilor de plasă este benefic pentru umed.De absorbție a gazelor și de migrație, cu o anumită permeabilitate.

Non-alunecare de jos, distributie curea, este fixat la partea din spate a mașinii, cu o cataramă, chiar dacă drumul accidentat de suprafață, nu este ușor să se abată sau să alunece, să nu vă faceți griji despre alunecarea din cauza frânelor.

Lista De Produse:

Motocicleta sac*1

Husa de ploaie*1

Fixare curea*2

Etichete: rucsac-sac de motocicleta, sac impermeabil, sirena de sex, geanta motocicleta impermeabil, geanta coada, sac de motor, mami sex, sac de sex, motocicleta valiza, piele cămașă de forță.


  • Nume De Brand: cacoonlisteo
  • Articol Greutate: 575
  • Tip De Element: Bancheta Din Spate Saci
  • Tip De Material: Oxford pânză + fibra de carbon textura
  • Lățime Produs: 28
  • Element De Lungime: 29
  • Înălțime Element: 21
  • Numele Modelului: /
  • Caracteristici Speciale: /
  • Articol Diametru: /

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon