Roz De Capsuni Bo Ba Lapte Ceașcă De Ceai Pluș Jucărie Umplute Cu Fructe De Mere Perla Babo Ceai Lapte Îmbrățișezi Perna Pentru Copii Ziua De Nastere

  • 10.41lei
  • 7.83lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、de Înaltă calitate, Materiale de: bumbac PP umplere și catifea moale de umplere, aducându-vă mai bine, simt tactil.Foarte potrivit pentru copii de toate vârstele.

2、Decor Perfect: Poate fi folosit ca pui de somn perna, îmbrățișează perna, birou restul pernă sau o jucărie de pluș, satisface toate nevoile dumneavoastra.Decor acasă, plin de dragoste si caldura.

3、Largă de Aplicare: copii de toate vârstele vor iubi această jucărie de pluș.Poate fi folosit cu perna mare, poate fi folosit pentru citit, privit la TELEVIZOR, a studia și de a lua un pui de somn.

4、Despre Acest Produs: Drăguț jucărie de pluș concepute pentru a înțelege copiii mici.Pentru copii, acest tip de pluș este foarte moale, copiii place foarte mult, ajuta copiii asleep și calmează-te.

5、Cadoul Perfect: cel Mai bun cadou pentru sarbatori.Nimeni nu poate refuza jucării de pluș.Alegeri diferite pentru diferite grupe de vârstă.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 9.4 cm / 14 cm

Material: pluș moale și PP bumbac

Lista De Ambalare:

1*Jucărie De Pluș

Notă:

1. Noi sprijinim direct de transport și en-gros.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2. Din cauza diferenței de lumină și ecran, culoarea reală pot fi ușor diferite de imagine.

3. Datorită măsurare manual, te rog, permite o toleranță de 0,5-0,8 cm.

Etichete: perna dormi, mare plushies, verde roz perne, mha pluș, ros pink pillows, ceai cu bule drăguț, organ plushies, boba de pluș, multe pluș, ceai de mere.


  • Umplere: PP Bumbac
  • Înălțime: 31cm-50cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Intervalul De Vârstă: 8~13 Ani

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon