Calendar Autocolant Planul Anual Consumabile Număr Rotund Decor Program Calendar Tablă Corvoada De Zi Cu Zi Planificator Săptămânal Scris

  • 18.65lei
  • 8.20lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Calendar Sticke r Anuale Pl o Provizii Număr Rotund Decor Program Calendar Tablă Corvoada de zi cu Zi Planificator Săptămânal Scris Glonț Poin ts: 1、Largă de Aplicații: autocolante Decorative de ziar/planificator/jurnal/caiet.

2、Calendar Perpetuu Autocolante: 12 foi sunt suficiente pentru un an, 35 de autocolante pe lună (inclusiv a 31-a zi calendaristică + 4 grădină autocolante).

3、Super Practic Dimensiune: Aproximativ 8 mm/0.31 inch diametru.Super dimensiunea practică.Marca cu ușurință de zi cu zi conturi de mână.

4. Easy pentru a Utiliza: materialul folosește hârtie Japoneză.Translucid banda cu suport.Modelul a fost tăiat.Acesta poate fi lipit direct după desprinderea.

5, Simplu și Generos: negru și alb modelul este clasic, simplu și generos, și schema de culori este de 12.

Caietul de sarcini numele produsului ioni: Nume: Calendar Autocolant

Aspectul dimensiune: despre 10*7.5*1 cm/3.94*2.95*0.39 cm

Caietul de sarcini: 12 coli (poate fi folosit pentru un an întreg), 35 de autocolante pe lună, inclusiv 31 de zile plata de zi cu zi + 4 runde autocolante

Runda autocolante cu un diametru de aproximativ 8 mm/0.31 inch, un total de 420 de autocolante.

Material: hârtie Japoneză (translucid cu adeziv)

Greutate: aproximativ 50 g

Stil: stil negru și alb sare stil de culoare

Pac regele Lista:

12 Foi ca un Set * 1

Nota s: din Cauza efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: jurnalul autocolant, de zi cu zi planificator lunar, moterm planificator, kawaii, magnet tablă, album autocolant, mici de tablă, planificator, benzi desenate notebook, kinbor planificator.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon