Pisica Câine De Uși Glisante Controlabile Blocabil Consumabile Pentru Animale De Companie Cu 4 Mod De Blocare De Securitate Clapeta Usa Intra În Mod Liber De Moda Destul De Gradina

  • 72.82lei
  • 36.43lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Pisica Câine De Uși Glisante Controlabile Blocabil Consumabile Pentru Animale De Companie Cu 4 Mod De Blocare De Securitate Clapeta Usa Intra În Mod Liber De Moda Destul De Gradina

Puncte: 1、de Înaltă Calitate: Realizate din material ABS rezistent la intemperii, netedă și durabil.Asigura o fixare slot cu o cataramă pentru windproof ștergătoarelor de banda pentru a fixa ferm perie de striptease.Chiar dacă peria benzi cade, puteți pune cu ușurință înapoi în stabilirea slot.Acest lucru ajută foarte mult pensula bar reduce zgomotul și pentru a preveni picăturile de ploaie, vânt sau bug-uri în cea mai mare măsură.

2、4 Mod de Mod de Blocare: ușa De companie pot fi ajustate pentru a 4 moduri prin roșu și verde switch-uri: numai, doar, în și afară, și complet blocat, ceea ce îl face ușor de a controla și de animale de companie.

3、Convenabil de Instalare: înșurubați Șurubul de la caine/pisica cadru de ușă cu o piuliță, care este ferm și nu este ușor să cadă.La placket poate fi înlocuit în orice moment.Urmați instrucțiunile pentru a instala.

4、Ușă cu Încuietoare: 2 glisante usi de la partea de jos a pet ecran poate ajuta să încuie ușa, asigurându-se că animalul tau este lăsat nesupravegheat la domiciliu.Acest lucru este de a asigura siguranța de animale de companie.Gratuit de intrare și de ieșire.Buna usa swing dispozitiv permite animalele de companie pentru a intra și ieși liber, fără presiune.Ușa se va închide automat după animale de companie frunze.

5、Perfect Dimensiune: 20*19cm/7.87*7.48 în, aproximativ 25*23.5 cm/9.84*9.25 în mai multe dimensiuni pentru tine de a alege.Acest animal de companie ușa este potrivit pentru pisici și căței.Vă rugăm să măsoare dimensiunea de animale de companie si compara-l cu ușa dimensiune inainte de a cumpara.

Caracteristici:

1. Aplicabile scenarii: adecvat pentru montarea pe uși de interior, uși de exterior, pereți, ferestre, dulapuri, sticlă, etc.

2. Convenabil ușă de companie: animale de companie ușa este special folosit pentru ecran ferestre sau uși.Acesta vă permite animalele de companie pentru a intra și ieși liber interior sau în aer liber.Convenabil si mai distractiv!

3. De înaltă calitate, material ABS: Acest animal de companie ușă ecran se face de înaltă calitate, material ABS, care este robust și durabil.Mici și proaspete design aduce mai multă distracție și de decor pentru casa ta.

Caietul de sarcini:

Nume: Animale De Companie Controlabile Usa

Material: ABS

Marime: M dimensiune exterioară cadru aproximativ 20*19cm/7.87*7.48 în cadru, interior de aproximativ 16*15.7 cm/6.30*6.18 în, L dimensiune exterioară cadru aproximativ 25*23.5 cm/9.84*9.25 în cadru, interior 19*18cm /7.48*7.09 în

Greutate: M dimensiune de aproximativ 450, L dimensiune de aproximativ 550g

Lista De Ambalare:

1*Animale De Companie Controlabile Usa

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: pisica net, masina a titularului cardului, ușa de companie, jucarie pisica, clapeta de noroi, blocare, cat usa clapeta, pisica clapa, gatera, ușă de blocare inteligent.


  • Tip: pisici
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon