Dublu Mânere ceai Infuser Ceai cu Capac din Oțel Inoxidabil cu Ochiuri Fine, Filtru de Cafea, Ceainic Ceasca de Ceai de Frunze Vrac Filtru

  • 14.74lei
  • 7.37lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere

Capacitate mai mare permite un debit mai mare de apă și pe deplin de expansiune de ceai, fără a interfera înmuiere.

Capacul conceput pentru deținerea în căldură în timpul de înmuiere și de a folosi ca o bază pentru a plasa infuzorul atunci când ceaiul este gata.

Extra fine găuri înseamnă gust mai bun: găurile sunt suficient de mici pentru a preveni aproape toate solide de a intra în apă.

De calitate alimentară construcții din oțel Inoxidabil și fin, rezistent la Rugină și miros gratuit menține băutura liber de orice nedorite de gust, Ușor de curățat și în mașina de spălat vase în condiții de siguranță.

Mânerul face luând ceaiul din container foarte simplu, și mâner dublu de a face acest filtru se potrivește în aproape toate cani sau alte recipiente din loc în loc de a cădea în cupe.

Caietul de sarcini:

Material: oțel inoxidabil.

Culoare: arată ca în poze.

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: ceainic ceasca de partid, lid pot man, teapot cup man, lotus ceainic ceasca, teapot lid porcelain, capac ceainic, set teapot cup, teapot iron lid, vintage teapot cup, teapot f teapot.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon