2 buc aparat Dentar Ortodontic Aparat de Silicon Aliniere Formator Dinți de Fixare Pentru Strângând din Dinți Măcinare Dentare Muscatura de Albire

  • 1.33lei
  • 0.79lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere

Stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Material: Silicon

Greutate: 15g

Caracteristici:

1. Forma buna stabilitate.După cufundarea în apă clocotită pentru o lungă perioadă de timp, tava nu va fi grav deformate la cald sau la rece, astfel încât acesta nu poate fi folosit.

2. Mare transparență.Turnate tava menține un nivel ridicat de transparență și este adecvat în special pentru utilizarea cu lumina rece inalbitori.

3. Bun thermoplasticity.Comparativ cu alte produse similare, termoplastic are avantaje evidente, potrivit mai ales pentru utilizarea acasă, și linia gingiei este foarte clar.

4, poate fi format în mod repetat.Din cauza lipsei de temperatura apei și timpul de înmuiere, formarea efect de tava este de multe ori nu e bine.Acest produs poate fi remodelat în apă fierbinte la 80-90 °C chiar dacă este prost format, care nu este disponibil în alte produse.

Instrucțiuni:

1. Practica poartă dinte tava: Pune dintele tava pe gingia superioară pat și de a folosi supt metodă pentru descărcarea aerului între tavă și guma de pat, astfel încât tava poate încheia întreaga suprafață a dintelui.SFATURI: practică Repetată de două ori, acesta este un proces important pentru a face tavă.Dintii inferiori sunt practicate în același mod.

2. Se înmoaie tava: se Toarnă apă la 80-90 °C într-un fund plat container.Adâncimea apei trebuie să fie astfel încât tava poate fi scufundat și mânerul este lăsat în afara de apă de suprafață.Tava este scufundat în apă timp de 5-7 secunde și apoi scos.

SFATURI: dentare tava este foarte moale, în acest moment, astfel încât timpul de imersie nu trebuie să fie prea lung.Este moale și întinsă atunci când tava este ridicat, și este potrivit pentru a începe deformare ușor.

3. Tava: Ridicați tava, cu atenție și rapid a pus tava pe gingie, și continua să facă supt metoda de la pasul 1. Degetul apasă comun de suprafață a dintelui titularul și dinte pentru a face mai subțire, în timp ce vârful limbii strange dinte odihnă și suprafața interioară a dintelui.SFATURI: Viteza este rapid, fii atent să nu mușcă tare.Tava este un pic cald, dar nu cauzează nici un rău.

4. Tăiați tava: După apăsarea cu degetul timp de 10-15 de secunde, scoateți tava și se clătește cu apă.Se taie excesul de material cu foarfeca de-a lungul gingivale linie (linia între dinte și gingie) imprimat pe tavă și în cele din urmă tăiat mâner.

SFATURI: Taie partea de sus a gingiei pentru a face gel doar atingeți dinți și a evita iritarea gingiilor.

5. Unge cu gel: se Aplica gelul uniform pe dinte extern suprafața tăvii.Gelul de albire este cel mai potrivit pentru 0.5-1mm grosime.Solid alb gel poate fi aplicat la întreaga externe suprafata dintelui.SFATURI: Uscat interiorul tăvii cu o hârtie moale înainte de aplicarea gelului pentru a facilita acoperire uniformă.

Notă:

Pot exista unele diferențe subtile între culoarea imaginii și proiectul actual.

Vă mulțumim pentru manualul de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2mm diferenta, multumesc.

Pachetul Inclus:

2 x tava de Silicon

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Etichete: xr sărut caz.


  • Efect: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Bretele Și Sprijină
  • Numărul De Model: Silicone Night Mouth Guard
  • Cerere: Cap
  • Material: BUMBAC, ABS

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon