Electric Multifunctional Peeler Pentru Legume Fructe Automate Oțel Inoxidabil Apple Peeler Bucătărie Cartofi Mașină De Tăiat

  • 131.49lei
  • 65.75lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Livrare normală în timpul Festivalului de Primăvară

Electric Cuțit De Curățat Cartofi Automate Rotative De Legume Fructe De Tăiere Bucătărie Peeling Instrument

Caietul de sarcini:

Multi-funcțional electrice automate apple cuțit de curățat cartofi alimentat de la baterie

Material: ABS, oțel inoxidabil

Material de calitate: clasa alimentare

Culoare: alb, negru, verde, rosu

Caracteristici:

De 1.100% de brand nou și de înaltă calitate

2,Lucrare:4 X Baterii AA(Nu sunt Incluse)

3,Potrivit pentru:Coji de cartofi.fructe și legume instantaneu la simpla apăsare a unui buttonThe Robotizata brațul adapteaza la orice grosime, formă și texturi : De la cartofi cu rosii la rutabaga și avocado, de asemenea, zests citrice

4,Coji instantaneu cartofi, fructe și legume.

5,Doua lame suplimentare ascunse într-un built-in compartiment

6,la Îndemână degetul mare cuțit pentru rapid, ușor paringt

7,Non-alunecare de bază

8,Durabil ABS plastic

9,Ultra proiectare în condiții de siguranță: nu este nevoie să atingeți sau să dețină legume în timp ce este peeling

10,mult Mai igienic decât manual peeling

11,se Curăță ușor cu o cârpă umedă, era și pânză

Metoda de operare

1,Centrul de mâncare pe jos de mâncare titular și apăsați ușor

Inferioară partea superioară alimentare titularului, astfel încât acesta prinde alimentară și ține-l în condiții de siguranță

2,Folosind maneta de reglare pe înălțime, ridica cutter brațul astfel încât să se sprijine pe partea de sus de alimente pentru a fi decojite.AVERTISMENT: nu apuca lama cutter-ului...e brici!

3,în Timp ce apăsați ușor pe partea de sus alimentare titular, apăsați pe butonul de alimentare.Pielea se desprinde într-una curată, continuă curl

Multifunctional Automat din Oțel Inoxidabil Electric Peeler pentru Legume Fructe Alimentat de la Baterie

Versiunea normală: Instalați bateria la utilizare. (fără baterie)

Actualizat versiune: Instalați bateria sau conectați.Conține UE adaptoare. (fără baterie)

Bine ați venit toți agenții sau furnizorii de servicii de transport.Suntem fabrica direct vanzatorii.Garantat calitate și cantitate suficientă.Dau prioritate la procesarea comenzilor de la distribuitori.Fiecare produs este atent ambalate în saci cu bule.Și nu voi furniza nicio facturi, codurile QR sau materiale promoționale în pachet.Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați pentru a comunica.Va vom raspunde imediat după ce a primit mesajul.Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere și sprijin.Sunt foarte mult cu nerăbdare să fericita noastră cooperare.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) de la ușă la Ușă de transport.Poate fi trimis la mai mult de 100 de țări.Vă rugăm să înțelegeți țării a politicii vamale.Unele țări pot genera tarifelor după ce coletul ajunge.Vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale să se ocupe de vămuire și de a lua coletul la timp. 2) vă Rugăm să verificați adresa de livrare informații cu atenție atunci când plasarea comenzii.Cheie de informații adresa (numele orașului.Corespunzătoare codul poștal, datele de contact).Din cauza la o adresă incorectă, nu poate contacta destinatarul pentru a determina pachetul să fie returnate sau distruse.Tu ești responsabil pentru asta. 3) Dacă nu ați primit bunurile în termen de 35 de zile, sau crezi că există o problemă cu procesul de transport.Vă rugăm să nu vă faceți griji, nu ezitați să ne contactați și vom verifica-l pentru tine.Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.Notă: Unele produse vor fi trimise prin neînregistrate mail și nu pot fi urmărite.Dar acesta va fi trimis la tine în termen de 40-60 de zile, vă rugăm să nu vă faceți griji.Dacă nu-l primească în termen de 60 de zile, vom retrimite bunuri sau returna întreaga sumă!Vă mulțumesc!În cazul în care comanda ajunge la 10$, o vom trimite la tine prin intermediul unui e-mail de înregistrare.Puteți urmări produsele dvs.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.citygroupromania.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: aur curățător de legume, crab peeler, cuțit de curățat cartofi, runda whetstone, hand peeler, presă de struguri, metal cartofi spirala cutter, demo-ul mai frumos dicer, cutter de cartofi, apple tăietor din oțel inoxidabil.


  • Material De Calitate: Clasa alimentare
  • Apple Peeler: automate de fructe polițist
  • Nume De Brand: HAIMAITONG
  • Numărul De Model: Fructe electric peeler
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Material: Din Oțel Inoxidabil, ABS+otel Inoxidabil
  • Certificare: CE / UE
  • cartofi și curățător de legume: Electrice Masini De Uscare
  • Fructe & Legume Instrumente De Tip: Peelers & Zesters
  • Origine: NC(de Origine)
  • Elimina pielea: Despre 1mm
  • Electric tăietor de legume: apple cutter
  • Tip: Fructe & Legume Instrumente
  • Inclus: 1 x Electrica Automata Peeler

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon