Desene Animate Catelul Câine Vestă De Vară Animale De Companie Haine Pentru Câini De Talie Mică Tricou Chihuahua, Yorkshire Tricouri Îmbrăcăminte Pentru Animale De Companie Pisica Câini Utilaje

  • 16.78lei
  • 10.74lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

descriere produs:

Material: Bumbac

XS dimensiune: circumferinta piept 30cm, lungime spate 22cm, recomandat greutate de 1-3 kg

S dimensiuni: circumferinta piept 35cm, lungime spate 25 cm, recomandat greutate 3-5 kg

Mărimea M: circumferinta piept 40cm, lungime spate 30 cm, recomandat greutate de 5-8 kg

L dimensiune: circumferinta piept 45cm, lungime spate 35cm, greutate recomandat 8-11 kg

XL dimensiuni: circumferinta piept 50cm, lungime spate 38 cm, greutate recomandat 11-15 kg

Caracteristici:

1. Moale și confortabil; îmbrăcăminte pentru animale de companie este fabricat din material de bumbac, suprafața este netedă, moale si confortabil, acesta nu va lasa animalele de companie rezista, materialul este foarte respirabil, blocarea soare și nu sufocant.

2. Aplicabile pe scară largă; acestea moale animale de companie haine sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi, mersul pe jos, sport, de familie, de călătorie și alte activități în aer liber, și, de asemenea, foarte potrivit pentru petreceri, fotografii și vacanțe.Aceasta este o trebuie să aibă îmbrăcăminte pentru fiecare animal de companie garderoba.

3. Design intim; acest animal de companie de îmbrăcăminte este proiectat cu un set complet de stil camasa, care are o bună flexibilitate, astfel încât animalele de companie pot purta oricând, fără mâneci design-ul este foarte potrivit pentru animale de companie sport, permițându-vă să se bucure de activități fericit.

4. Usor de purtat si curat; acest animal de companie de îmbrăcăminte este foarte elastic, cu două picioare de design, care este ușor pentru câini și pisici pentru a pune pe și decolare, ușor de curățat, și, de asemenea, pot fi spălate la mașină.

5. Intensiv de cusut; fiecare respirabil companie de îmbrăcăminte este strâns cusute și bine cusute.Animalele de companie nu se va rupe atunci când rulează și sărituri, poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, potrivit pentru masina de spalat, foarte ușor de curățat și uscat, este un excelent accesoriu de imbracaminte pentru animale de companie.

Pachetul Include:

1 x haine

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

3. 1.00 cm=0.39"

Etichete: diy din lemn, câinele costume de baie, câinele tricou, aprins chihuahua, pânză de câine, adresa chihuahua, câini de haine pentru animale de companie crismas, vesta de vară caine mic, chihuahua haine xxs sweter, 22mm brățară din oțel inoxidabil ceas.


  • Material: BUMBAC
  • Sezon: Vara
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Câini

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon