2021High Papuci Toc pentru Femei de Vară Confortabil Pene, Rece Papuci de casă, Pietricele, Platforma de Flip-flops, Moda Pantofi de Plaja

  • 24.98lei
  • 17.49lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Cum de a alege dimensiunea corectă?

1.Măsura lungimea piciorului ca dimensiunea diagramă .

2.Găsi "EUR/China Dimensiune" din graficul de dimensiunea de lungime picior!

3.Vă rugăm să nu măsoară lungimea branț,este diferită de lungimea piciorului.

EUR/China Dimensiune 35 = lungimea Piciorului ( cm) 22.5

EUR/China Dimensiune 36 = lungimea Piciorului ( cm) 23.0

EUR/China Dimensiune 37 = lungimea Piciorului ( cm) 23.5

EUR/China Dimensiune 38 = lungimea Piciorului ( cm) 24.0

EUR/China Dimensiune 39 = lungimea Piciorului ( cm) 24.5

EUR/China Dimensiune 40 = lungimea Piciorului ( cm) 25.0

EUR/China Dimensiune 41 = lungimea Piciorului ( cm) 25.5

EUR/China Dimensiune 42 = lungimea Piciorului ( cm) 26.0

EUR/China Dimensiune 43 = lungimea Piciorului ( cm) 26.5

EUR/China Dimensiune 44 = lungimea Piciorului ( cm) 27.0

EUR/China Dimensiune 45 = lungimea Piciorului ( cm) 27.5

EUR/China Dimensiune 46 = lungimea Piciorului ( cm) 28.0

EUR/China Dimensiune 47 = lungimea Piciorului ( cm) 28.5

EUR/China Dimensiune 48 = lungimea Piciorului ( cm) 29.0

Notă:

1.Măsurătorile sunt dimensiunea maximă, vă rugăm să permiteți-eroare de ± 5MM .Compara dimensiunea diagramă cu picioarele lungime cu atenție înainte de a comanda.

2.Vă rugăm conform tabel cu marimi pentru a alege dimensiunea cea mai adecvată!Acest lucru este foarte important,vă mulțumesc pentru înțelegere și colaborare!Doresc aveți un cumpărături fericit!

3.Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea corectă sau dacă aveți întrebări despre acest produs,vă rugăm să ne contactați ,vă vom oferi răspunsuri satisfăcătoare la fel de repede.

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Transport prin China Post Air Mail, de obicei, nevoie de aproximativ 15-60 de zile lucrătoare (Brazilia 90 de zile) au ajuns.Dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim EMS/DHL pentru gratuit și să plătească suplimentar costul de transport maritim (timp de livrare 5-7 zile lucratoare).Este foarte rapid.Deci, bun venit la magazinul meu pentru a găsi elemente care vă place.

1. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi.Nu deschide disputa fără comunicare.

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni.

3. Dacă nu are probleme de calitate ,vă rugăm să luați imagine pentru noi.Vom rezolva asta pentru tine în termen de 24 de ore .

4. Daca nu poti primi pachetul in termen de 60 de zile ,va vom returna banii (Brazilia 90 de zile).

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul.

2. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback.

3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore,Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângere la managerul nostru.

我厂主要经营网络批发 实体店铺批发,公司主要供货给 淘宝网零售金冠 皇冠店铺,拍拍网零售店铺,阿里巴巴批发店铺,全国各地实体店铺. 公司成立网络经营来,不断的开发和生产出网络热销 爆款产品 江湖地摊热销产品, 公司主导产品全部自己工厂和合作工厂生产加工,质量和价格远远低于其他批发商.超大配货中心以满足不同地域客户需求,更快速收到货物!欢迎各广大新老客户的选购,也希望各新好客户给我们更多的建议和支持!

Q:Ai companiei au mai multe tipuri de produse,cât de mult bani lot poate fi amestecat lot?

Răspuns:fabrica noastra au mii de produse calde,poate fi amestecat lot,prima achiziție de 100 $ sau mai sus de grant.

Q:compania dumneavoastră în bunuri de transport maritim este acesta?

Răspuns:compania noastra este specializata en-gros(pueril),toți clienții indiferent de en-gros câte transporturi,costurile de transport sunt de clienții înșiși,te rog, nu cere în mod repetat pentru transport dacă livrare gratuita.

Q:de achiziție,costurile de transport, cât de mult?

Răspuns:specifice logisticii companiei taxă reală, oricare dintre acestea. Râu,Zhejiang,Shanghai,valoarea bunurilor în 200 de dolari sau cam asa ceva,taxa de curierat este de aproximativ 20 de dolari(un produs real de calcul greutate), alte orașe din recomandările de păr logistice mai eficiente,fiecare cutie de transport maritim de mărfuri în 15- $ 25 sau cam asa ceva,fiecare cutie poate fi montat 400 - 800 de dolari în bunuri(numai pentru referință). Logistica taxa pentru clienții să plătească poți.

Etichete: floka pantofi platforma, fitflop papuci femeie, plateu papuci femeie, din cauciuc moale, papuci de femeie, copii papuci femeie, elegante, platforme, pantofi cu toc, causle platforma pantofi cu toc, pantofi cu platforma, întinde papuci femeie, platforma pantofi cu toc.


  • Element De Moda: Cristal
  • Stil: Petrecere a timpului LIBER
  • Material De Talpa: EVA
  • Materiale De Captuseala: PU
  • Nume De Brand: BJYL
  • Toc De Tip: Pene
  • Origine: NC(de Origine)
  • Înălțime Toc: Med (3-5cm)
  • Branț Material: EVA
  • Inaltime Platforma: 3-5cm
  • Material De Sus: PU
  • Sezon: Vara
  • Cu Platforme: Da
  • Se potrivesc: Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
  • Pantofi Tip: Flip Flops
  • Model Tip: Marginita

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon