Bucatarie Din Lemn, Sucitor De Bucatarie De Gătit De Copt Instrumente Accesorii Meserii De Copt Fondant Decorare Tort Aluat Rola

  • 47.55lei
  • 28.52lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Bucatarie Din Lemn, Sucitor De Bucatarie De Gătit De Copt Instrumente

Caracteristici: Realizate de atent selectate de înaltă densitate busteni, lemnul este greu si nu este ușor de a sparge Nici lac de-a lungul, de a face mai multe alimente asigurat -măcinare Fină, fier de uniform și lin tot din lemn se face într-o singură bucată, și colțurile laterale sunt ușor de trecut și rotunjite și confortabil, după repetate manual de lustruire -Multiple folosi Nu numai un sucitor din lemn masiv, colturi rotunjite Diverse piure de usturoi, zdrobit ardei iute, alune zdrobite, etc. -Lemn Wenge textura Nativ lemn wenge textura, aspect rustic -3 dimensiuni disponibile Descriere: Nume: sucitor Dimensiune: așa cum se arată Material: Lemn Note: 1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc! 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Pls notă:

1.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

2.Vom trimite articolele termen de 1-4 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

3. Dacă u nevoie pentru a alege exprima de transport maritim, Pls contactati-ne pentru a modifica taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, fedex, TNT, SF) Returnare și Rambursare 1.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. 2. Elemente cumpărătorul a primit nu este conform descrierii, se întoarce de acceptat sau de a păstra poziția și să ajungă la un acord cu vânzătorul cu privire la restituirea sumei.

Despre Feedback-Ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, precum și un 5-star detaliate pentru rating.Odată ce ne arată o captură de ecran de feedback-ul, noi va oferim un discount suplimentar de 5% la următoarea comandă, vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine de plată.

2. Dacă împărtășiți link-uri de produse pe site-ul de rețele sociale sau pe Facebook, veți primi o suplimentare de 10% reducere la urmatorul abonament la produsele noastre.vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine de plată.

3.Dacă nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a transmite evaluare.Noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.

Alege-ne, Ne va livra cel mai rapid viteza, Vei primi coletul mai repede.

Etichete: xr caz de telefon latina.


  • Numărul De Model: CF-218
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Material: Lemn
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Produs: Ace De Rulare
  • Nume De Brand: KAKOMILA
  • Tip: Ace De Rulare & Patiserie Placi
  • Certificare: CIQ

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon