1/5/16 Fata Pc-Uri Piept, Gât Anti-Rid Linii De Ridicare De Strângere Pad Silicon Reutilizabile De Îngrijire A Pielii

  • 11.49lei
  • 8.04lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

100% Din Silicon De Calitate

Elimina Ridurile De Pe Zona Pieptului

Netedă și piele-friendly design-ul este făcut pentru intrebuintari repetate de până la 30 de ori. (Atunci când îngrijit în mod Corespunzător)

Durabil: Flexibil și fluid design, facute pentru a fi reutilizate și spălate.

Lavabil: După fiecare utilizare, este recomandat să dai piept rid pad rapid de curățare cu ulei de săpun pentru a menține pielea curată și maximizeze utilitatea.

Descriere:

Anti-Rid pentru Ochi Masca de Fata Pad Reutilizabile din Silicon Medical de Calitate Invizibil Piept Pad Anti-imbatranire, Elimina și pentru a Preveni Fata Antirid

Caietul de sarcini:

Tip: Silicon Fata Pad

Material: 100% Din Silicon Medical De Calitate

Culoare: Nude

Gen: Femei

Formulare: Tampoane Tip De Piele: Toate Tipurile De Piele

Probleme: Riduri/Linii

Zona Țintă: Fata

Cum să Utilizați:

1. Asigurați-vă că zona Feței este bine curat, uscat și lipsit de hidratare, protecție solară, etc. Transpirație poate interfera cu procesul de adeziune.

2. Loc pad silicon pe zona pieptului pentru cel puțin o oră pe zi sau peste noapte.

3. Când ați terminat, scoateți pad silicon încet într-o mișcare ascendentă.Se spală pad folosind săpun gratuit de creme hidratante, emoliente sau uleiuri.

4. Permite să se USUCE la AER într-o locație curat.Nu folosiți nici un fel de prosop.

5. Odată ce este uscat, loc pad silicon spate de pe foaia de plastic pentru a proteja adezivul.Notă: nu utilizați pe pielea iritată, taiat, zgariat sau ars pielea.

Tampoane din silicon sunt purtate confortabil în timp ce dormi.Te trezești la un rid-gratuit fruntea și pielea radianta.Purta peste noapte (sau cât de puțin de 30 de minute).Utilizați în mod regulat și pentru a evita extreme expresii faciale care cauzează linii.

El aspectul de frunte brazde, liniile de expresie și ridurile care pot fi cauzate de imbatranire, daune de soare, și faciale repetate de mișcare.

Anti-rid tampoane va face sa te simti confortabil si va oferi o senzație plăcută în timpul purtării.Silicon fata tampoane dura până la 20-30 de zile dacă este bine îngrijit.Se aplică ușor pe față tampoane înainte de somn sau în timpul activităților de zi cu zi și păstrați-le în locuri curate astfel încât să puteți experimenta noul nostru aderenta formula pentru mai multe zile pentru a veni

Pachetul Inclus:

1/5/16x Pad Silicon

Etichete: xs telefon scump.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • Nume De Brand: KuZHEN

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon