40g Buchet De Mariage Conservate Bogat Nobil Frunze Ramură Veșnică Uscate Real Ruscus Floare Pentru Masina de Nunta de Crăciun Decor Acasă

  • 90.27lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Conservate Bogat Nobil Frunze Ramură Veșnică Uscate Real Ruscus Flori

Caracteristici: de Înaltă Calitate și Populare Material: Flori Naturale Pachetul Inclus:40g(vaza) ( imaginea este doar culoarea de afișare, nu cantitatea livrat) Lungime Totală: 35-40cm /14-16inch Colocare Sugestie: Poate fi plasat singur sau combinat cu alte fân, flori și plante în vase de ceramică, rattan vaze, vase de sticlă, vase din lemn.Recomandă Floare Material: Babysbreath (Gypsophila), Valentin Iarbă, Cristal Iarbă, Bumbac, Iarbă de Pampas, coada de Iepure, Cal coada.Scenarii De Aplicare: Acasă, Nunta, Petrecere, Restaurant, Magazin, Hotel, Birou, Recuzita De Fotografiere, Cadouri, Festivalul De Sărbători, Etc Caracteristici: 1.Ea a făcut de înaltă calitate din flori naturale după decolorare, vopsire, uscat. 2.Păstrează parfumul și atingeți din flori naturale, dar nu au nevoie de udare și să păstreze mai mult decât flori naturale, poate fi folosit pentru mai mult de 1 an. 3.În același timp, este mult mai real si natural decât flori artificiale. 4.Loc singur in vaza, sau cravată-in alte floare material pentru a face buchetul , crește atmosferă artistică și de interes pentru mediul de viață.Fiecare zi va fi umplut cu soare și natură.

Notă:

1.Din cauza diferenței între monitoare diferite, pot exista unele diferențe de culoare între imagine și de produsul real. 2.Plante naturale de producție, fiecare nor lungime, lungimea totală, culoarea va fi diferita. 3.Din cauza expres și din alte motive, nu va fi o picătură petale, dar aceasta nu afectează utilizarea. 4.După primirea produsului, vă rugăm să trezească floare în primul rând, nu agită violent și lacrimă.

DUPĂ-SERVICII POST-VÂNZARE

1.Vă rugăm să confirmați că adresa de livrare și numărul de telefon sunt corecte înainte de plată. 2.Livrarea va fi făcută în termen de 7 zile lucrătoare după confirmarea de plată. 3.Am aranja logistică în funcție de modul de transport pe care o alegeți, dar timpul de transport este afectată de sărbători, vamale și de alți factori, nu putem garanta timpul de livrare. 4.Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile lucrătoare după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați și vom urmări bunurile și de a face cele mai bune noastre pentru a vă ajuta să se ocupe de problema. 5.Imaginea nu este produsul în sine, doar pentru referință. 6.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Etichete: thuja flori uscate, mare frunze uscate, artifici de flori, calla lily matase flori artificiale, roz de nunta, buchet de mireasa, tulpini de flori conservate, culoare uscate frunze de palmier, multe frunze, flori de presă.


  • Stil: Flori
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Ruscus
  • Numele Produsului: Preserved Natural Flowers Ruscus Rich Leaves
  • Clasificarea: Flori Uscate
  • Material: rattan
  • flori de stil: Buchet De Flori
  • Lungimea Totală: 35-40cm /14-16inch
  • Ocazie: De paște
  • Pachet: 40g
  • Numărul De Model: QHG-067

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon