20ml Acasă Avansate din Piele Reparare Gel Crema de uz Casnic Masina Canapea Scaun de Reparare Renovarea Crema Inserați codul Leather Cleaner 4 Culori

  • 7.49lei
  • 3.66lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Dacă aveți o podea de lemn de la domiciliu, posibilitatea de a avea zgârieturi pe suprafața podelei este destul de mare ca lemnul este mai mult predispus comparativ cu gresie.Cu toate acestea, chiar dacă ei sunt atât de vulnerabili, vestea bună este că nu trebuie să trăiască cu zgârieturi pe podea pentru totdeauna!

SCRATCH REPAIR – Special formulat pentru a acoperi cu ușurință și de a restabili toate tipurile de daune, ca chips-uri, fisuri, urme de lovituri, gauri, animale de companie mărci, și golani pe orice material lemnos podea într-o clipă, aducând înapoi caracteristicile sale originale, ca nou.

UȘOR-AMESTEC de CULORI – Vine în mai multe culori, cum ar fi ca de fildeș alb, lemn de cires, nuc red, și negru, pe care o puteți amesteca cu ușurință împreună pentru a se potrivi culorile de podea lemn de esenta tare pentru fără sudură de restaurare.

EFICIENT si PERMANENT – spre Deosebire de alte zero restabilirea agenți sale puternic de ingrediente sunt formulate împreună pentru permanent de reparații zgârieturi pe mobila astfel încât să nu mai trebuie să faci suplimentar touch-up-uri după aceea.

COST-EFICIENT – Acest lucru vă permite pentru a economisi bani ca să retușați totul de unul singur, deoarece nu mai aveți nevoie pentru a cere un profesionist cu experiență pentru a retușa zgâriat mobilier pentru tine.

UȘOR DE UTILIZAT – pur și Simplu stoarce de umplere de reparații în zona de reparații și apoi netezi suprafața cu o racleta sau cu o perie pentru o mai detaliată touch-up.

SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI

Conținut Net: 20g

Culori Disponibile: Alb / Cires Lemn / Nuc / Negru

Pachetul Inclus:

1 * 20g din Piele Reparații de Gel

Etichete: crema lotiune, carbon volan, trusa din piele reparare, masina ceară carnauba, unt de migdale mașină, anti static curat, brake cleaner, scaun auto reparator, masina pentru, latex singlet.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Extern De Certificare De Testare: CCC
  • Articol Greutate: 20g
  • Caracteristici Speciale: Scaun auto piele de reparare
  • Element De Volum: 20ml
  • Numărul De Model: Scaun auto piele de reparare

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon