Multi-Funcția De Stocare Rotative Raft Bucătărie Spice Organizator Rack Slide Dulap De Bucatarie Dulap Organizator De Bucatarie Rack De Stocare

  • 84.23lei
  • 58.96lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Bucătărie murdar, ocupă spațiu, prea multe sticle și poate duce la o mulțime de elemente nu pot fi plasate!În acest moment ai nevoie de o buna primi suport de stocare pentru a le colecta.

Caracteristici Principale

Salvați Un Spațiu

Numai ca trebuie sa ai 15 centimetri de spațiu liber poate pune produsele noastre, salva nu numai spațiu, dar, de asemenea, pot primi o mulțime de elemente.

Mai Mult Spațiu De Stocare

Comparativ cu cele mai multe rafturi de depozitare, mai amplă, rafturi rotative poate deține sticle mai mari, inclusiv standard de vitamina sticle.

Ușor De Utilizat

Pur și simplu ridicați mânerul, trageți și rotiți pentru a avea acces ușor la organizat elemente.Perfect ca o bucătărie spice rack organizator.

Gamă largă De UTILIZĂRI

Design inovator, versatil, detașabil, poate fi, de asemenea, suspendat pe faianta sau sticla de suprafață, se FOLOSESTE mai mult de așteptare pentru tine de a găsi.Caietul de sarcini

Materiale

PP

Greutate Produs

693G

Dimensiune Produs

28 × 10.5 × 27.5 CM

Conținutul Pachetului

Multi-Funcția De Suport De Stocare × 1 Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Etichete: bucătărie organ, toaletă sistemelor de încălzire, suport, bucătărie, lenjerie de stocare, runda raft de depozitare, ika de stocare, baschet topit, noptiera laptop, potes tradițională, etagere de stocare, folie de depozitare organizator.


  • Tip: Depozitare Suporturi Și Rafturi
  • Nume De Brand: isfriday
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon