Naturale Corn Bou Gua Sha Bord Guașă Racleta Fata Masaj Facial Lift Gât Corpul Decopertarea Masaj De Frumusete Instrumente De Terapie Fizica

  • 11.20lei
  • 7.74lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Ideal pentru capul sau piciorul de masaj, reduce dimensiunea burta, pierde în greutate și alte utilizări.

Aceasta terapie poate reglementa microcirculatiei, pentru a îmbunătăți corpul funcțiilor motorii și elimina excesul de grasime de depunere.

Scuti de căldură locală sau tensiune nervoasa, relaxa mușchii și de a stimula fluxul de sange pentru a ajuta la ameliorarea durerii și a oboselii cauzate de fluxul de sange factori.

Relaxați-vă pânză groasă de sac inflamație, sciatica, dureri de cap, artrita, sindromul premenstrual și alte simptome similare.

Potrivit pentru utilizarea directă pe cap, umeri, fata si alte parti ale corpului.

Caietul de sarcini:

Aplicație: Corp

Material: Natural Corn Bou

Culoare:Ca imagine arată

Dimensiuni: Ca imagine arată

Cantitate:1buc aleatoriu

Funcția:Anti-Aging,Lifting Facial,Slabire,Fermitate,Celulita Pielea De Detoxifiere,Reduce Liniile Fine Si Ridurile.Meridian Casare Masaj,Promovează Circulația Sângelui Și Lympatic Drenaj,Calma Tensiunea Musculara Si Durere.O Frumusețe Perfectă De Îngrijire A Sănătății Instrument.

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

Vă rugăm să înțelegeți că de iradiere lumina sau a ecranului de computer diferența, așa că nu pot garanta fotografii și culoarea reala este de 100% la fel.

Pachetul Include:

1 Buc Gua Sha Bord(Culoare Aleatorii)

Etichete: halloween dragostea live, decor terapie, lemn de terapie de masaj instrumente, se arunca cu capul s, lemn de terapie instrumente de masaj cu role, portabil terapie, bolso rezistent la apa, terapia stresului, lemn de terapie set de scule, fizio terapie instrumente.


  • Nume De Brand: PCWFKEF
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cerere: Fata

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon