Minereul brut Zisha Set de Ceai Realizate manual Chineză Violet Ceainic de Lut Ceașcă de ceai de Calitate Set Cadou Drinkware Ceai Ware kungfu set de ceai set de ceai

  • 291.47lei
  • 139.90lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Minereul Brut Zisha Set De Ceai Realizate Manual Chineză Violet Ceainic De Lut Ceașcă De Ceai De Calitate Set Cadou Drinkware Ceai Ware

- Material: minereu Brut zisha

- Origine: Yixing, China

- Tipar: Față de Cuvinte din China, cu parte de sat de munte

- 2 culori sunt disponibile pentru alegerea.

- Suprafață netedă, cu fund plat, cu sferică filtru

- Dimensiune Mini (pur manuală măsura cu eroare mică)

Ceainic: L14*H6cm, Capacitate: 185ml

Ceașcă de ceai D:5.5cm, H:3 cm, Capacitate: 30ml

- Realizate Manual

- Inclusiv 5pcs: 1 ceainic + 4 cesti de ceai

- Ambalare: Cutie De Cadou

Notă: Pentru condițiile de fotografiere și monitor de calculator sunt diferite, un pic de diferență de culoare pot exista.

MAGAZIN DE GARANTARE

Va garantam produsul este de cea mai buna calitate.Am promisiunea de a fi responsabil pentru fiecare pachet trimis.

TRANSPORT

Comanda dvs. va fi procesată în termen de 1-5 zile lucrătoare de plată.Și vom încărca număr de urmărire pentru tine.Dacă nu ați primit coletul dar termenul de livrare se apropie, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi termenul de livrare.

RESTITUIRI ȘI A REVENI PLICY

Noi va oferim rambursare completă sau retrimite bunuri pentru tine, dacă te-am trimis greșit bunuri, sau acesta a fost pierdut sau deteriorat în tranzit.Fiecare întoarcere ar trebui să fie bazate pe dovezi (foto).

FEEDBACK-ul

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv (5 stele), dacă sunteți mulțumit cu achiziția.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări și vom încerca pentru a vă servi cel mai bun!

Etichete: chineză set ceai, ceai kung fu, dragul set, ceainic de portelan, set de bijuterii pentru femei, adn-ul inel, bol de ceai, set ceai, timp lingurita, cana de portelan.


  • Numărul de Utilizatori: 4
  • Material: Alte
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon