Mini Electric Ceramica Aparat Electric cu Roată de Olărit-Ceramică Mașină de Ceramică DIY Mașină pentru Copii

  • 112.67lei
  • 60.83lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Mini Electric Ceramica Aparat Electric cu Roată de Olărit-Ceramică Mașină de Ceramică DIY Masina pentru Copii 1. Ușor de Utilizat: doar plug and play, potrivite pentru kidsildren/student mai mult de 6 ani.

2. Platan din aluminiu, care este plană și netedă pentru a asigura siguranța funcționării, și nu este ușor pentru a obține rugina.

3. Înainte și înapoi de Rotație: maneta de comandă a comutatorului pornit/OPRIT ceramice mașină și reglați direcția de rotație, trece cu ușurință de platan pentru a roti de la sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic.

4. Reglarea Vitezei fără trepte: proiectat cu un cadran buton pe cablu pentru tine de a controla viteza de placă turnantă după cum este necesar, și are o bună și stabilă viteza de rotire.

5. Compact și Solid Culoare: foarte rafinat mini ceramice mașină, ușor de curățat, rezistent, însă ușor de portabil pentru a transporta în jurul valorii de.

Plug Tip:priza UK,se aplică la Malaezia, Marea Britanie și așa mai departe. / Plug Tip:Plug SUA,se aplică pentru Canada, India,Mexic, Thailanda, Statele Unite, Filipine,Taiwan și așa mai departe. / Plug Tip:UA Plug,acesta se aplică în Australia și așa mai departe / Plug Tip:UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe

O gamă largă de Aplicații: pentru munca de lut, artă, meșteșug, acasă, școală de predare, interesele personale și hobby-uri, etc.

Placă turnantă Diametru: 60mm / 2.36 în

Element Dimensiune: 86 x 86 mm / 3.39 x 3.39 în

Culoare: Rosu / Negru

Material: metal

Conținutul Pachetului:

1 x mini ceramica mașină

1 x adaptor de alimentare

1 pachet x, instrumentul de reparare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: vase de lut, roată, sculptura placă turnantă, silicon ceramica instrumente, platan de lut, electric roată de olărit, potteri roata, perfect ceramica instrumente, roată de olărit, covor verde, lut machin.


  • Produs: Ceramica De Artă Mașină
  • mulțimea: Copii, adolescenti
  • Tip: Diy
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon