Copii Distractiv de Reducere a Presiunii Jucărie Simplă Apăsare Bule Anti-anxietate Desktop Fidgeting Puzzle pentru antrenarea Atenției

  • 8.95lei
  • 6.79lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Chitara formă de Autism Senzoriale Jucarii Moale de Aerisire de Relief de Stres Stoarce Jucărie Amuzant Împinge Bulele se Frământa Eliberare de Stres Desktop Fidgeting Puzzle-uri

Caracteristică:

Relief de stres și anti-anxietate - în Prezent, toate populare de relief de stres jucăriile dotate cu un kit.

Acest set de jucării senzoriale sunt, de asemenea, cel mai bun calmant jucărie și eliberare de stres pentru adolescenti, adulti, copii cu autism, copiii cu ADD sau ADHD și TOC sau ridicat de stres/anxietate și autism.Se dezvoltă, de asemenea, creative, training vizual, adult desktop fidgeting jucării pentru copii.

Cele mai multe jucării sunt de dimensiuni de buzunar și extrem de portabil, astfel încât să puteți juca în birouri, case, biserici, biblioteci, stații de tren, educație specială, terapie camere, senzoriale camere, sau chiar pe drum; În același timp, ele sunt foarte cool jucării pentru familie și prieteni.

Senzoriale jucării sunt realizate din non-toxice, cu facilități antialergice materiale și sunt libere de BPA, ftalati si latex.

Siguranță și o atenție sporită la copii și adulți.

Caietul de sarcini:

Culoare: O (Roșu, Galben, Violet), B (Verde, Galben, Violet), C (Roșu, Albastru, Violet), D (Cafea Galben)

Material: Silicon

Forma: chitara

Dimensiune: 200*100*16mm / 7.9*3.9*0.6 în

Varsta potrivita: peste 3 ani

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Autism Senzoriale Jucărie

Etichete: fidget, anti stres, minge antistres, jucărie antistres, Strivi jucărie, antistres mână, cub frământa, adhd jucărie, se frământa jucărie, figet jucărie.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Europa certificate (CE)
  • Varsta Recomanda: 7-12y, 13-24m, 4-6y, 12+y, 25-36m
  • Numărul De Model: senzoriale jucarii

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon