5Pcs 65x40 Aluminiu borcane Rotunde de Tablă de Metal Recipient cu capac cu Șurub Cutii Cosmetice Recipiente pentru mostre Lumânare de Călătorie Cutii de Ceai de Stocare Borcan

  • 14.20lei
  • 9.95lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

5Pcs Formă Rotundă din Aluminiu, Containere Metalice, Cutii Metalice cu Capace/cu Fereastra Clar Capace pentru Balsam de Bomboane Salve Meserii DIY Favoruri de Partid

Setul Include: 5Pcs Aluminiu Containere de Staniu

Stare: Brand New

Material: Aluminiu

Caracteristici:

5Pcs rotund de aluminiu cutii metalice, suficient pentru a stoca diferite obiecte mici pentru acces rapid și convenabil.

Fabricat din eco-friendly material aluminiu pot fi reciclate sau reutilizate, durabile și ușoare.

Atractiv mată exterior cu capac, ușor de a deschide și închide, o alegere excelentă pentru a stoca obiecte mici.

Margine rotunjită design reduce riscul de rănire ca urmare a atins marginile de metal, în condiții de siguranță pentru a deschide și închide.

Utilizați aceste containere pentru favoruri de partid, lumânare cutii, cutii de comori, bijuterii de stocare, organizare, rechizite de birou, sau noțiuni.

Dimensiuni(D x H):

Snape-pe capace: 65 x 40 mm/2.6 x 1.6 inch

Clar Fereastră Capace: 86 x 60mm/3.4 x 2.4 inch

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Etichete: container cafea masina, vintage borcan de murături, vintage lumanare borcan, pahar pentru d, lumanare pentru borcan, staniu cutie de ceai, tablă de metal, vintage tin borcan, tesut din metal de staniu cutie, cutie de ceai.


  • Material: Aluminiu
  • Nume De Brand: iEFiEL
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon