M-4XL Ciclism Îmbrăcăminte Fleece Plus de Catifea în aer liber, cu Mâneci Lungi Jachetă de Vânt rezistent la apa Caldă Canadiană Ciclului Iarna Jacheta

  • 160.26lei
  • 94.56lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristică:

*1. 【VÂNT ȘI TERMICĂ INSULATION】 oamenii de iarnă pentru ciclism jacheta este format din două straturi, stratul exterior este fabricat din 100% poliester, care oferă vânt în vreme rece.În plus, stratul interior de echitatie jacheta are un soft thermal fleece care te face să te simți confortabil și cald, chiar și în condiții extreme de iarnă sau în condiții de zăpadă.

*2. 【REZISTENȚĂ la APĂ ȘI BREATHABILITY】 oamenii de cald sacou confortabil este adoptat de apă de suprafață rezistentă la tratament pentru a vă uscat și puteți merge prin ploaie și zăpadă.Material respirabil pe piept sacou termică oferă o mare ventilație și wicking umiditate și să păstreze transpirații departe de corp în mod eficient.Ea deține caldura corpului între timp vă puteți simți fluxul de aer în timp ce plimbare.

*3. 【MARE SECURITY】 elemente Reflectorizante pe partea din față și partea din spate a motocicleta jacheta ajuta pentru a îmbunătăți vizibilitatea în condiții de lumină scăzută.În plus, buzunare oferi spațiu suficient pentru a transporta toate de dumneavoastră essentials.O prindere din Silicon de pe partea de jos deține rezistente la vânt sacou fără probleme împotriva corpului indiferent dacă buzunarele sunt goale sau pline.

*4. 【mai MULTE FEATURES】 oamenii de biciclete jacheta oferă caracteristici extraordinare pe care le-ar aștepta de la un bun ciclism sacou.O coadă lungă protejează-a întors din drum în lături.Un guler înalt păstrează vântul și frisoane afară.Un full-lungime fermoar SBS este durabil și netedă.Manecile sunt în jurul suficient de lung pentru a proteja încheietura mâinii de vreme rece.În plus, cusături plate de blocare sunt de piele-friendly, care pot preveni iritarea și frecare.

*5. 100% de brand nou și de înaltă calitate.

Informații despre produs:

Nume: Cald haine de ciclism

Culoare: albastru inchis, verde fluorescent

Material: 100% poliester

Funcția: fleece pentru a menține cald și vânt

Dimensiune: M/L/XL/2XL/3XL/4XL

Pachetul De Listare:

1 * Cald haine de ciclism

Memento:

1. Toate imaginile au fost profesional de culoare-calibrat, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile și obiectele pe care le vedeți.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: bicicleta jacheta om, mtb abbigliamento, ploaie jeckets bărbați, titularul de îmbrăcăminte în aer liber, ciclul jacheta barbati, mege barbati jacheta, oamenii canadiană, vântul jacheta barbati, ciclismo jersey bicicleta, drumul bikepacking.


  • Îmbrăcăminte De Tip: Jachete
  • Tip Sport: Ciclism
  • Material: Poliester
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon