200PSI Display LCD Manometru Anvelope Anvelope Digital Tester Aer Manometru de Presiune Quick Connect Cuplaj pentru Masina Camion Motocicleta

  • 78.32lei
  • 76.74lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

200 PSI Digital Anvelope Pneumatice Manometru Pentru Camion Masina RV Motocicleta

Unități de măsură: PSI, KPA, Bar, Kg/cm

Caietul de Inflație Gama: de la 0 la 200 PSI

Precizia De Măsurare: 0.01 Bar

Funcție-Cheie: Comutator Cu Cheie (Stânga), Comutator Unitate De Cheie (Dreapta)

PSI Tip Display: LCD Backlight

Domeniul De Aplicare: Motociclete & Car & Truck Mici Si Mijlocii Camion Truck & Bus

Caracteristici:

●3-ÎN-1 MULTI-FUNCȚII DE DESIGN

Conceput pentru verificarea presiunii în anvelope; Conectarea la pompa de aer pentru umflarea anvelopei; Deflatarea aer dacă este mai mare presiunea în anvelope.De asemenea, un cauciuc pneumatic pentru a umfla cauciucurile la conectarea la un compresor de aer.Un cauciuc deflatorul să se scurgă umflat anvelope prin intermediul apăsați aer supapa de dezaerare.

●DE ÎNALTĂ PRECIZIE

Gabaritul este fabricat din metal rezistent structura și Etanșe Design-ul este pentru o măsurare precisă.Cu calibrat Profesional păstrați întotdeauna o lectură în termen de 1% din exact, presiunea în anvelope și 0,1 rezoluție de afișare.Nu mai ghicitul!Măsoară cu exactitate o gamă largă De 0-200 PSI.

●ECONOMISIRE A BATERIEI

Auto și va oprire automată după 20 de secunde de inactivitate, pentru a conserva de viață a bateriei; built-in aer supapa de dezaerare să scadă rapid presiunea în umflat anvelope.

●ETANȘE & VALVE EXTENDER DESIGN

Direct de blocare pe veritabil de alamă, aer chuck oferă marele sigiliu pe cauciucuri valve afara de anvelope auto și eliberează-ți mâinile pentru a opera pompă de anvelope. 1/4 NPT conectare Rapidă de sex Masculin Montaj sunt toate integrate într-o singură unitate. 90 de Grade supapa extender permite să se conecteze greu pentru a ajunge la cauciucuri valve interioare auto anvelope.

●CREȘTEREA SIGURANȚEI

Cauciucurile umflate corespunzator oferi o performanță mai bună în toate condițiile meteorologice, reducerea riscului de apartamente, explozii și accidente; Crește MPG și a economisi bani pe costurile de combustibil și uzura pneurilor.

Lista De Ambalare:

1 x Display Digital Gonflabile Masă (cu cupru armare rapidă clip)

1 x Șurub Filetat Tip de Inflație Duza

1 x American Duza de Admisie

1 x Japoneză Duza de Admisie

4 x Cauciucuri Valve Capac

1 x Ventil Deschidere Instrument

1 x Bandă de Etanșare

2 x Baterie (Model No. 7) (bateria este construit în afișajul digital)

1 x Neutru manual de limba engleză

1 x Cutie de Ambalare

Note:

1.Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 5 mm de eroare,vă mulțumesc.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15 zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: yuta ornamente rosii.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip Display: Digital
  • Max Gama De Măsurare: 200 PSI & de mai Sus
  • Numărul De Model: Alte
  • Nume De Brand: ZEAST
  • Diametru Cadran: 2 - 3.9 Cm

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon