Silicon Sfera Cuburi De Gheata Mucegai Care Pot Fi Stivuite Lent De Topire Gheață Ball Maker Rotund Jeleu Face Mucegai Bucătărie Instrument Bar Whisky Bea Vin

  • 10.62lei
  • 4.79lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

[Perfect băutură rece]-Nostru sferice cub de gheata mucegai poate produce bile de gheață, care sunt de 2,5 inch (aproximativ 6,4 cm) mare.Rotunde mai mari bile de gheață se topește mai lent decât pătrate, cuburi de gheață și degajă mai puțină apă, care este foarte potrivit pentru tine Vechi, Scoțian, bourbon sau whisky amestecat.Impresiona prietenii și oaspeții atunci când aveți o petrecere.

[Produse alimentare Grad de Siguranță]-silicon pentru cuburi de gheață este fabricat de înaltă calitate, flexibil clasa alimentare material silicon, fără BPA, asigurarea absolută siguranță alimentară.Rezistență la temperaturi între -40 °C și 120 °F, și poate fi folosit în congelatoare, cuptoare cu microunde și mașini de spălat vase.

[Pâlnie de Proiectare]-din Cauza personalizate pâlnie design, acest sferice tavă cub de gheata poate adapta pentru spatii mici.Datorită pâlnie de design, acesta poate fi ușor de umplut cu apă pură, chiar și fără o suplimentare de pâlnie.

[Multi-scop]- poate fi folosit pentru a face DIY alimente, cum ar fi cocktail-uri, cafea cu gheață, inghetata, budinci, jeleuri de fructe, sucuri colorate, și așa mai departe.Vă pot da juca pe deplin la imaginația și creativitatea.

[Ușor pentru a umple și curat]-Folosind built-in de pâlnie vă permite să umple cu ușurință mingea de gheață mucegai cu apă pură, pentru că apa se va extinde după congelare, astfel încât apa nu vor fi supraîncărcate, și mingea de gheață va deveni rundă, atunci când umplut cu apă până la 95%.Nu există nici un reziduu după utilizare, astfel încât să puteți curăța cu ușurință.

Caietul de sarcini:

Produse: auto-conținute de pâlnie minge de gheață zăbrele mucegai

Culoare: negru

Dimensiune: aproximativ 7*7*8 cm, diametru interior de aproximativ 6cm

Material: silicon

Obiectul material va fi, și detalii de culoare pot fi ușor diferite, fără a afecta utilizarea efectivă efect.

Pachetul Inclus:

1*Minge De Gheață Grila

Etichete: suport prosop de hârtie, sticla pentru vin, bucătărie organ, raft vin, suport de oțel, cuptor cu microunde raft, rack de vin, placa de rack, magnet de frigider de depozitare, faianta baie.


  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Inghetata Instrumente De Tip: //
  • Certificare: CE / UE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Silicon
  • Suport: Picătură de transport maritim /en-Gros

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon