Masina A Rezervorului De Combustibil Fraier Airbag Simplu Manual De Pompare A Pompei Portabil Masina De Auto-Conducere De Pompare Tub De Petrol Baril Convenabil Rapid

  • 19.99lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Ideal pentru situații de urgență transfer de gaze, se poate transfera orice lichide, cum ar fi benzina, ulei, apa, bere, și așa mai departe.Un instrument bun la domiciliu pentru mai multe utilizări.

Caracteristici Principale

PREMIUM MATERIAL:

Cauciuc pompă de mână care începe sifonare debit de lichid de repede. 2 Durabil flexibile din PVC furtunuri transparente oferă ajunge ușor în containere, benzina rezistente, pentru a evita coroziunea.

MÂNA POMPA SIFON:

Debit mare de furtunuri și alezaj mare minge de pompe sunt mai rapide la pompare, și-a construit în pumpallows să-sifon de lichid dintr-un recipient în altul.

UȘOR DE UTILIZAT:

Usoare si portabile sifon pompă manuală, ideal pentru diverse vehicule fara anti-furt filtru net, cum ar fi masina de Tuns iarba, perie de tăiere, tuns gard viu, etc.

LARG DE UTILIZARE:

Aceasta pompa manuala de apa pentru combustibil benzină motorină benzină, ulei, apă și alte lichide, de asemenea, poate fi o apă changer pentru rezervor de pește la domiciliu.

În Condiții De Siguranță Atenția

1.Nu este potrivit pentru apă sărată sau lichide corozive.

2. Lichidul sunteți încercarea de a scăpa de a fi mai sus decât găleată ești curge în.

3. Vă rugăm să țineți furtunul interiorul containerului, nu doar pune-l pe suprafața.

4. Numai pentru vehiculele fără benzină grilă de protecție.

5.Lichidul sunteți încercarea de a extras trebuie să fie mai MARE decât influent găleată.Montarea end trebuie să fie păstrate în interiorul fluidului nu doar la suprafață.

Scenarii De Utilizare

Aceasta pompa manuala de apa pentru combustibil benzină petrol brut benzina ulei apă și alte lichide, de asemenea, poate fi o apă changer pentru rezervor de pește la domiciliu.

Caietul de sarcini

Materiale

PVC

Dimensiune Produs

25CM X 15CM X 8CM

Conținutul Pachetului

Masina A Rezervorului De Combustibil Fraier × 1 Notă

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată în imagine.

Notă: lichidul sunteți încercarea de a extras trebuie să fie mai MARE decât influent găleată.Montarea end trebuie să fie păstrate în interiorul fluidului nu doar la suprafață.

Etichete: xr cazuri de telefon de piele de căprioară.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon