Biciclete biciclete coada semnalizatoare spate bicicleta lumina lampara pentru codobatura led accesorii bicicleta acessorios Biciclete de iluminat

  • 108.76lei
  • 57.63lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici: 1.De înaltă luminozitate LED 2.Baterie reîncărcabilă litiu-polimer baterie 3.USB de încărcare, automat complet tăiat de sistem 4.USB de încărcare, protecție supraîncărcare 5.3 moduri: laser/stopuri ·design de moda Descriere: Subțire și elegant forma cu mâner rotund seturi design-ul este luminos ca un sharp Nu acru cerul de noapte întunecată. "O fotografie a unui colț Gama, Nou proiectat elastic de fixare va instala ferm O varietate de forme și dimensiuni a corpului pe afara Felul de modele de masini sunt foarte mari sentiment de design, cu fiecare caietul de sarcini: 1. Fără fir de control de la distanță de cotitură dot matrix display, telecomanda wireless grafic rece coada de lumină, de la distanță fără fir de control de frână dot matrix display Linie de control de la distanță cu laser cu linii paralele, 2. Bateria foloseste un 3.7v650mAh reîncărcabilă litiu-ion baterie 3. Telecomanda foloseste CR2032 secțiune, de operare: 1. Apăsați și țineți apăsat comutatorul principal pentru 1 secundă pentru a activa (toate luminile clipesc de trei ori), apoi apăsați și țineți apăsat timp de 1 secundă pentru a opri (toate luminile flash) După mașină, lumina roșie clipește pe partea stângă al gazdei.Apăsați și țineți apăsat timp de 3 secunde (gazdă de afișare C), și apăsați orice tastă de pe telecomandă. 2. Rotiți comutatorul de direcție și viraj la stânga (stânga indicator luminează intermitent), rotiți comutatorul de direcție în jos și la dreapta (dreapta indicatorul 3. Apăsați scurt butonul de pe partea dreapta de control de la distanță pentru a trimite un misto coada de lumină grafic (mijloc albastru flash de lumină) și pe 4. Apăsați scurt butonul din stânga de pe telecomandă pentru a deschide și închide laser linie paralelă 5. Atunci când indicatorul luminos de pe partea stângă al gazdei este activat, acesta indică faptul că bateria nu este suficient pentru a fi percepute.Când bateria este încărcată, indicatorul luminos de culoare roșie este aprins.După ce indicatorul luminos de culoare verde Pachetul Inclus: ca imagine arată 1.Suport:Picătură De Transport Maritim/Mixt Color /En-Gros 2.Vă rugăm să comfirm informațiile de contact ale beneficiarilor cu atenție. 3.Vă rugăm să oferiți 5 stele feedback-ul dacă vă satisface produsele noastre, este foarte important pentru noi ,dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să ne contactați , ne va servi pentru tine pe www.citygroupromania.ro .

Etichete: bicicleta lampa, bicicleta lampa usb, bicicleta dynamo generator, bicicleta lanterna, biciclete coada, bicicleta coada, bicicleta lanterna, casca bicicleta led, bicicleta lampă cu led-uri, bicicleta cu led din spate.


  • Numărul De Model: lampara bicicleta 001
  • Caracteristici 3: bicicleta de semnalizare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Alimentare: USB
  • Montare De Plasament: Ghidon
  • Caracteristici 2: biciclete coada lumina
  • Caracteristici 1: Biciclete Lumina
  • Certificare: CE

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon