Silicon Pătrat Fel De Mâncare De Uscare Mat Premium Rezistent La Căldură Tacamuri Dishwaser Durabil Pernă Pad Veselă De Masă Mat Placemat

  • 13.74lei
  • 9.62lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Silicon Pătrat Fel De Mâncare De Uscare Mat Premium Rezistent La Căldură Tacamuri Mașină De Spălat Vase Durabil Veselă De Masă Mat Placemat

Element:Silicon Tabelul De Uscare Mat

Descriere:Rezistent La Căldură Mat

100% de Brand nou și de înaltă calitate

Material:Silicon

Culoare:Multicolor

Interval de temperatură:-40~220℃

Dimensiune de saltea Mare: 43*33cm

Dimensiune de saltea Mica: 39*25cm

Greutatea Mare:325g

Greutatea Mică:210g

Tip: Pătrat

Caietul de sarcini:

Caracteristică:

1.100% FDA A APROBAT NON-TOXICE DE SILICON.Spre deosebire de microfibra saltele, saltea nu va mucegai sau mucegai.Crestele sunt concepute pentru a oferi un seif, o suprafață stabilă pentru uscare are nevoie.

2.VARIETATE DE UTILIZĂRI!!Folosi ca un fel de mancare mat, depozitare, utile în frigider sau congelator, căldură/pirostrie mat, cadou de casă nouă și mai mult!La interval larg de temperaturi (-40°C la 230°C) și robustețe a produsului nostru vă permite să utilizați mat practic oriunde în casa ta.

3.UȘOR de CURĂȚARE și DEPOZITARE, larg distanțate creste pe saltea face curățenie o briza.Și acesta este proiectat să se rostogolească în sus pentru depozitare ușoară într-un dulap sau dulap.Pur și simplu ori mat în jumătate și se pune deoparte.

4.MASINA DE SPALAT VASE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ!Saltea poate fi, de asemenea, plasate în mașina de spălat vase pentru rapid, nu-hassle de curățare.

Pachetul Inclus:

1buc Silicon Uscare Mat

Note:

1. De măsurare a elementului întins pe masă poate provoca o ușoară diferență.

2. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii atunci când luare de fotografie.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: sertar saltea, silicon negru fel de mâncare de uscare mat, coaster din piele, placemat tabl, plasarea tabelului, fel de mâncare uscată mat, pompa de picior furtun, molde silicon coaster, cartofi epurator, model fel de mâncare de uscare mat.


  • Stil: Europa
  • Culoare: Verde, gri
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Saltea De Silicon 01
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Forma: Pătrat
  • Material: Silicon

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon