Alb Practică Pliabil Instrument de Formare Portabil poate fi Transformată într-Bont Balisong Buzunar Antrenor de Joc în aer liber de Auto-apărare

  • 30.65lei
  • 16.53lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Alb Practică Pliabil Instrument de Formare Portabil poate fi Transformată într-Bont Balisong Buzunar Antrenor de Joc în aer liber de Auto-apărare

Descriere

Acest produs este un neascuțite balisong instrument de formare, care este fabricat din metale premium material pentru utilizarea durabil.La neascuțite design vă va proteja de răni, puteți să fiți siguri de a utiliza.Cu un design ingenios, usor de manevrat, convenabil de a folosi.Perfect pentru flip truc de formare.

Caracteristică

- Culoare: Alb.

- Material: Crome oțel.

- Total Dimensiune: 21 x 2 x 2 cm (se Desfășoară).

- Realizate din oțel puternic pentru durată și robust de utilizare.Nu iti face griji ruginirea problema, ușor de curățat să-l păstrați de brand-noi tot timpul.

- Aceste balisong formatori sunt echipate cu plictisitoare, neascuțite lame astfel încât să puteți practica flipping la dorință.

- Maestru abilitățile dumneavoastră în condiții de siguranță cu aceste risc-free balisong antrenor cuțite.Perfect echilibrat în greutate, aceste cutite sunt distractiv și ușor de manevrat pentru incepatori.

- Durabil construit și elegant în aparență, cuțite oferi încrederea de a practica fără frică.

- Nostru atent proiectat de formatori au o solidă pin construcții și șaibă de oțel de configurare pentru a asigura aceste cutite sunt făcute să dureze.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

1 x Instrument de Formare

Etichete: alfa bestia balisong chab, lama briceag, punct de livrare, fluture cuțite cuțit, băiatul cutit fluture, unt de zbor cuțit antrenor, balisong antrenor, decor pentru gradina, balisong, fluture cuțite antrenor.


  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Nume De Brand: WINOMO

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon