Masina Multifunctionala Durabil De Luat Masa Bord Liehtweight Portabil Palet Regla Unghiul Auto De Interior Decorative Tava

  • 24.03lei
  • 10.83lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1.Acesta oferă cadoul perfect pentru persoanele care calatoresc mult.

2.Ușor, ușor pentru a stoca pe bancheta din spate de buzunar sau de a-l purta cu tine.

3.Ușor De instalat: auto portabil tava este usor de instalat.Doar cârlig tava la volan și veți obține o ergonomic instant birou.Produsul poate fi ușor plasat în spatele volanului sau scaun de mașină în câteva secunde.

4.Robust și durabil: Aceasta masina volanul este fabricat de înaltă calitate, material ABS, care este puternic și suficient de rezistent pentru a susține laptop-uri, tablete, laptop-uri sau prânz cu băuturi.

5.Ușor de curățat după utilizare.Ușor de transportat și depozitat.Puteți să-l pune pe bancheta din spate buzunar atunci când nu este în uz.

6.Structura suspendat, nici un suport în partea de jos a tabelului, picioarele pot mai liber.

Caietul de sarcini:

Nume: Multifunctional De Luat Masa Bord

Dimensiune: Desktop dimensiuni: mari dimensiuni aproximativ 42*28 cm/16.54*11.02 cm; dimensiuni mici: aproximativ 30*17 cm/11.81*6.69 inch

Culoare: negru locului

Material: PP

Lista De Ambalare:

1 * Volan Masă Bord

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: masina tabl, cotiera suport pentru pahare, ecran accesorii auto, accesorii auto consola, Masina Monedă Titular, masina tava de alimentare, scaun auto tava, andreea accesorii auto, personalizare auto accesorii, accesorii auto ezpart.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Dierfei
  • Tip: Alte

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon