26 de litere engleză metal de tăiere mor cutter mucegai decor pentru album relief meserii de hârtie de fundal mucegai stantare mucegai

  • 11.49lei
  • 10.58lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Stare: 100% De Brand Nou

Cantitate:1buc

Culoare: Argintiu

Material: Otel Carbon

Dimensiune (aproximativ:13.6*12.1 cm

Modele aplicabile: Ei lucrează cu aproape orice mor de tăiere mașină, va găzdui subțire moare și va deveni cu siguranta un ingredient esențial în procesul de luare de hârtie.

Cum pentru Tăiere: oțel moare poate taia Carton, Hârtie, Pal Subțire, 1/4 inch Plută, Pâslă, Acetat, Lipicios Panza, Stofa, Denim, Șmirghel, 2mm Spumă Ambarcațiuni, Furnir de Hârtie, Foto Magnet Foi și mult mai mult!

Sfat: atunci când se utilizează mai complexe mucegai, adauga un plus de foaie de hârtie și rolling ori ar trebui să fie crescut în mod corespunzător notă: 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferențe datorită măsurare manual. 3.Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere. 4.Potrivit pentru cele mai importante branduri de mor masina de debitat

Etichete: ulei esential de curcubeu abby, Amber Flacon De Sticlă, bomboane de ulei, 100 ulei esențial, mucegai cuptor, scrisoare de mucegai, mucegai pan, magnum mucegai, cutter plante, frezii.


  • Numărul De Model: Moare De Tăiere
  • Model Tip: Figura Neregulat, Bag & Box, Scrisoare, Pătrat
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon