IRS2113S IRS2113STRPBF POS-16

  • 27.06lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Bine ati venit la patrona

Prin intermediul 888 de yuani de transport gratuit Expres pentru Yuantong,alte curierat 900 de yuani de Transport Gratuit ,

(SF excluse), dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți,vă Mulțumesc!!!

De când ne desfășurăm activitatea în componente electronice rasa foarte mult,nu unul câte unul incarca, dacă sunteți în magazinul nostru puteți găsi modelul dorit,vă rugăm să ne contactați ,vom fi foarte curând pentru tine citate.

Profesionale sprijinirea IC :electrocasnice IC ,mașină IC ,comunicare IC ,faimosul brand producătorii IC și alte componente electronice

Pachet:SMD( POS ),în linie( DIP ),patru (QFP) ,triodă,diode,module, PLCC

Acest magazin pentru a sprijini cu un singur Tot :alimentare IC,rezistor condensator inductoare,switch-uri, USB, prize ,două triodes,optice de cuplare serie, IC componente electronice etc.

1. Datorită cumpărătorilor de a achiziționa elementul de timp,pentru primirea de bunuri de timp pe diferite cerințe,plus provincie și în afara provinciei primirii mărfurilor de greutate și timp este diferit,diferit Compania Expres viteza de livrare este, de asemenea, diferite,astfel încât specifice de transport pret te rog cumpărători înainte de a face primul contact ,nostru preferat trimis prin curier ( Z T O ) , a continuat produse grele preferat Deppon Exprime și să treacă de Curierat ,urgent transport pentru SF Express ,transport de plătit taxe,limitarea comparație este garantat, după cum este descris mai sus Exprima mai puțin decât sau alte circumstanțe nevoie pentru a schimba pentru alt curier va rugam sa ne contactati.

2 . Din cauza la același tip de componentă electronică modele de producător este, uneori, un număr de producători de,uneori, data de producție este, de asemenea, mai mult,astfel încât imaginile sunt numai pentru referință ,în general, numai producătorii oferă o imagine de cumpărători de referință,uneori, o mică parte a modelului în cazul în care livrarea nu poate fi în conformitate cu poze de la producatori transporturile,desigur, dacă timpul vă permite, de asemenea, vom prompt cu clienții descrise în mod clar,astfel încât cumpărătorul în cazul în care elementele de cerințe mai stricte,te rog in cumpararea de element va avea un sufix sau producătorii și alte cerințe speciale ,vă rugăm să discutați cu un client service descriere sau in comentarii pe declarații scrise, în scopul de a satisface nevoile clienților.

3. Despre cumpărător să semneze pentru pachet :fiecare pachet este o fiabile și sigure mod ambalate bine și bun,dar, uneori, firma de curierat e greu de livrare va provoca componente lipsește sau deteriorat. Pierderea rezultată poate cere Compania Expres pentru compensare. Semn, dacă veți găsi pachet deteriorat în pielea goală în interiorul componente electronice,asigurați-vă că vă verificați cu atenție produsele. Cumpărătorii de inspecție, te rog control achiziționarea de model și dacă numărul este incorect și pachetul este deteriorat,vă rugăm să fața locului refuza,apoi, în conformitate cu ordinul Expres de transport maritim pe partea de telefon pentru a ne contacta,pentru procesul nostru.

4. Despre plata :cu PayPal prieteni va rog plată directă. Provincia Guangdong poate fi numerar la livrare,de exemplu, prin curier, plata la livrare. Nu există nici Alipay prietenii ne pot contacta prin intermediul altor platforme de tranzacționare sau transfer direct în contul nostru Bancar,plată este primit imediat de livrare,avem un chat de înregistrare pot fi certificate,puteți fi siguri! Vă rugăm să vă remitențe va fi adresa de livrare. Numele. De telefon și suma de remitențe și doriți să copilul modele trimis la noi,astfel încât să ne în timp util și corectă pentru tine.

5. După-servicii post-vânzare:atunci când primiți mărfurilor dacă aveți orice problemă ,vă rugăm să contactați magazinul, vom prompt oferi o soluție,nu în magazin pentru a cumpara componente și a fost pe masina de sudare,PIN de siguranță sau de către cumpărător erori operaționale și alte cauze elementul arde,și, în schimb, pentru că ambalajul nu este puternic si deteriorat,acest magazin nu va fi dat de schimb,non-problemele legate de calitatea de înlocuire de expediere de către cumpărător este responsabil pentru.

Pro,a primit bunuri,vă rugăm să nu uitați să preferata magazin Oh,și da laudă+magazin de evaluare Oh,clienții de mai sus, atârnă Surse Electronice, satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră.

═☆Bun venit pentru a cumpara produsele noastre,vă dorim cumpărături fericit.

Etichete: eg8010 ir2110 invertor, ir2113, egs002 eg8010 ir2110 module, eg8010 invertor, eg8010 sinusoidală pură modul invertor, ir2113 dip, consiliul egs002, mosfet, egs002, W001.


  • Sursa De Alimentare: AC
  • Contact Sarcină: Redus De Energie
  • Utilizare: Scop General
  • Teoria: Solid State Relay
  • Tensiune: 0
  • Proteja Caracteristică: Sigilat
  • Numărul De Model: 0

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon