3PCS Unisex Clip Nas Dopuri de urechi rezistent la apa de Înot Clip Nas Silicon Moale Ureche Prize Set de Surf, Scufundări, Piscină Accesorii

  • 2.91lei
  • 2.46lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Material: silicon.

Clip nas dimensiune: 3cm.

Pe dopul dimensiune: 2.5*0.5 cm.

Culoare: arată ca în poze.

Caracteristici:

1. Făcut de moale și de înaltă calitate material silicon,Ipow clip nas și urechi dopuri de etanșare de apă pentru o mai plăcută experiență de înot.

2. Ușor de utilizat, pentru copii și adulți deopotrivă.Excelent pentru incepatori!

3. Compact și portabil este ușor să le ia la plajă, piscină,camp,sau parc de apă.

4. Poate preveni apa intra în nas și de a proteja cavitatea nazală.Moale și multi-color dopuri de urechi pot preveni pătrunderea apei în canalul urechii și de a proteja membrana ureche.

5. Calitatea de înot clip nas pentru a preveni iritații nazale cu plastic moale tampoane pentru o sigure, non-alunecare fara frecare a pielii.

6. Mare pentru înot,surfing,scufundări,parc de apă,etc.

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți mărime mică eroare din cauza manuală de măsurare.

2.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

Pachetul include:

1 * Înot Clip Nas,

1 pereche * Ureche Plug.

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Restituire/Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.citygroupromania.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Etichete: accesorii piscina fuente, piscină accesorii digitale, diy surf rack, plug surf ureche, perete surf rack, surfears dopuri de urechi, înot flexibil dopuri de urechi, gogles dopuri de urechi de înot, piscină tub accesorii, placa de surf.


  • Nume De Brand: FangNymph
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon