2021 Electric Manual Taie Gramada Covor Țesut Flocking 110-220V Reglabil Covor Covor Smocuri de mitralieră(tăiate sau bucla gramada) Instrumente

  • 895.22lei
  • 537.13lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Din aluminiu heavy-duty roșu electric covor smocuri arma, covor țesut, flocking mașină, industriale, masini de brodat, se taie gramada de masini de tricotat (cut gramada)

[Toate din aluminiu heavy duty]: Acest lucru este diferit de albastru smocuri de arma, este un aluminiu heavy duty electric covor smocuri de arma.Materialul este mai bine, mai grele, mai buna de a utiliza, nu este ușor de deteriorat, și are o durată de viață mai lungă.

[Bună performanță]: împletitură arma are o gamă largă de aplicații.Acesta poate fi folosit pentru a tese diferite tipuri de covoare.Când smocuri la viteza mare, viteza motorului poate ajunge la 2400RPM sau mai mare, îmbunătățind astfel eficiența de lucru.În același timp, este mai liniștită și nu face o mulțime de zgomot.Aproape toate firele pot fi achiziționate.Acesta este un program avansat echipament special care poate îmbunătăți considerabil eficiența de lucru în moderne de producție.

[Satisface nevoile diferite] viteza de smocuri arma studio poate ajunge la 5-40 ochiuri pe secundă, și reglabil pe înălțime covor este de 7-21mm, care poate crește eficiența producției de 80-100 de ori și de a salva mai mult de tricotare manuală.Forța de muncă și de timp.

[Protecția siguranței]: În smocuri arma a supra-tensiune, supra-curent și scurt-circuit de protecție funcții, care pot evita accidente în timpul utilizării

[Usoare si portabile] covor cu Smocuri arma este un portabil electric tricotat instrument.Produsul este de doar 2.4 kg.Puteți ridica cu ușurință să funcționeze.După utilizare, acesta poate fi, de asemenea, stocate într-un dulap sau valiza fără a lua prea mult spațiu.

[Operație simplă] Ușor de operat și de master, nu este numai potrivit pentru mare viteză de tricotat și mișcarea flexibil, dar, de asemenea, potrivite pentru mobil, bancuri de lucru, care pot tricota diverse modele de lux.

caietul de sarcini:

Nume produs: Smocuri electric de tăiere arma

Gama de tensiune: 100V-240V

Putere: 70W

Frecventa 50-60 HZ

Greutate: 2.4 kg

Gama de viteză: 5-40 ochiuri/sec reglabil

Catifea inaltime: 7-21 mm reglabil

Ieșire DC: 24V mic adaptor

Protecție de siguranță: cu supra-tensiune, supra-curent și scurt-circuit de protecție

Ambalare: cutie de carton dimensiune: 37 * 27 * 8 cm; greutate: 2.4 kg

Avantaje: foarte liniștită muncă; portabile și de gamă largă de tensiune.

Operațiunea este simplu și ușor de maestru.

Rafinat structură, ușor de reparat.

Potrivit pentru mobile active a metodelor de lucru.

Eficiența producției este de 80-100 ori de muncă manuală.

Pachetul include:

1 *din aluminiu roșu electric smocuri arma (tăiere gramada)

1 *manual de limba engleză

Notă: din Cauza diferenței între manuală de măsurare și de afișare, dimensiunea și culoarea produsului poate fi ușor diferită, vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: smocuri arma taie și buclă, cuțit de fructe, tricot război de țesut, arma covor, fratele mașină de tricotat transportul, mare andrele, smoc, accesoriu cos, pusca pistol, diy rug tools.


  • Utilizarea: Tricotat
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Andrea

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon