DIY RF Wireless 433Mhz Comuta Receptorul în Modul de Lumină 86 Tip Portabil de Control de la Distanță 110V 220V Automatizare Acasă Inteligent Panou de Perete

  • 34.98lei
  • 17.82lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Wenzhi Wieless RF433 Mhz receptor & panou de perete transmițător

Tensiune de intrare : AC 90-250V

Curent maxim : 10A

Sarcina maximă de putere:

rezistiv-putere 2200W

Inducție putere 500W

Capacitiv putere 200W

Lampă cu incandescență 2200W

Lumina LED 300W

De economisire a energiei lampa de 300W

Numărul de lumini care pot fi controlate în același timp: mai puțin de 6 lumini, și alumina benzii este mai mică de 6 metri Frecventa de Operare: 433MHz Dimensiuni: 80mm*40mm

Model de baterie: CR2032 (Pachetul Nu include baterii)

Dimensiuni: 88mm x 90mm x 10mm

Distanta: 20-30 metri

Notificare:

Pachetul a Inclus diferite produse, deoarece puteți alege Diferite opțiuni.

NOTĂ

1) nu fir cu putere pe, opriți alimentarea cu sârmă, și puterea pe după verificarea și confirmarea că acesta este corect.

2) Când de la distanță de control de tensiune este mică, vă rugăm să înlocuiți bateria în timp (atunci când telecomanda tensiunea bateriei este scăzut, de la distanță de control de la distanță va deveni în general mai scurte).

3) atunci Când se utilizează produse electronice wireless, să acorde o atenție pentru a evita metal măști, mare de dispozitive electronice,câmpuri electromagnetice și alte surse puternice de interferență, astfel încât să se evite scurtă distanță între telecomanda

de control și receptor sau eșecul de funcționare normală.

4) nu folosiți acest produs electronic anormal.Anormale de utilizare va reduce performanța și durata de viață a produsului.În cazurile severe, se va deteriora produsul și aduce pericole ascunse pentru siguranța dumneavoastră.

ÎNFIINȚAT

1. Setarea de moment Mode:

Apăsați pe receptor de Învățare butonul 1 timp, receptorului LED-ul roșu va aprinde, vine în Setarea de stat; Apăsați pe telecomandă este butonul receptorului LED-ul albastru va clipi atunci vino pe, Stabilirea cu succes.

2. Setarea Modul de Comutare (Comun mod de lucru):

Apăsați pe receptor de Învățare butonul 2 timp, receptorului LED-ul roșu va aprinde, vine în Setarea de stat; Apăsați pe telecomandă este butonul receptorului LED-ul albastru va clipi atunci vino pe, Stabilirea cu succes.

Moment mode:

Apăsați butonul de comandă la Distanță, receptorul e releul este PE; buton de eliberare, receptorul e releul este OPRIT.

Modul de comutare:

Apăsați butonul de comandă la Distanță pentru 1 ora, receptorul e releul este PE; apăsați din nou butonul, receptorul e releul este OPRIT.

Fixat modul:

Apăsați butonul de comandă la Distanță A, receptorul e releul este pornit, Apăsați butonul emițătorului butonul B, receptorul e releul este OPRIT.

Funcția de resetare:

După împinge receptor buton de învățare 8 ori, receptorul Clar toate de control de la distanță de date în memoria sa.Atunci când LED-ul roșu clipește de câteva ori, se indică faptul că funcția clar este finalizată.

(După ce a eliminat codul în receptor, toate de control de la distanță nu poate lucra cu receptorul.)

Setați puterea de stat:

Apăsați butonul de învățare pe receptor de 6 ori, iar LED-ul roșu clipește de 3 ori.Comutatorul power on / off de stat cu succes.

Etichete: comutator xiaomi, 220v comutator timer, personalizat rf releu receptor, comutator glisant miniatura, comutator de perete, comutator wifi, sârmă comutator de perete, comutator wireless, micro comutator, rubrum 433 mhz.


  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: WZ-101RS
  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Remote Distance: 20-30M
  • Garanție: 2
  • Nume De Brand: wenzhi
  • Caracteristici: Remote control
  • Curent: 10A
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Certificare: ce
  • Tip Comutator: Remote control
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon