20buc/set Laser Coajă de Unghii Folii Holografice Stralucire Folie Decal Nail Art Transfer Cerul Înstelat Autocolant (Dimensiune: 20 cm*4 cm)

  • 10.62lei
  • 4.79lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

20buc/set Laser Coajă de Unghii Folii Holografice Stralucire Folie Decal Nail Art Transfer Cerul Înstelat Autocolant (Dimensiune: 20 cm*4 cm)

Descriere

Dimensiune(1 buc): Aprox. 20*4cm

Culoare: culoare aleatorii

Conținutul Pachetului:

20buc autocolante unghiilor(de culoare aleatorii)

Instrucțiuni:

Poate fi folosit pentru UV unghii

Nail Art Folii de a crea perfect "metale mixte" finish pentru orice culoare poloneză.(Întuneric lac de unghii este mai bine)

Folie de unghii poate fi îndepărtată cu ușurință cu lac de unghii remover

Cum să utilizați:

1. Pregătește-ți patul unghiei prin modelarea, impinge cuticulele inapoi si scoate toate uleiurile (face acest lucru, folosind profesionale nail prep de exemplu, scrub proaspete sau lacul de unghii.

2. Se aplică un strat de bază, și așteptați să se usuce.

3. Aplica lac de unghii(de culoare inchisa este mai bine), așteptați să se usuce, și se aplică poloneză din nou, așteptați să se usuce(nu complet uscat, o ușoară amprentă este lăsat pe unghii atunci când apăsați cu degetul pe unghii)

4. Apăsați folie de partea lucioasă în sus, pe unghii si frecati-a terminat cu degetul, sau pentru o mai bună aplicare mai precisa, utilizați un cauciuc copita stick. (pentru rezultate mai bune se taie o bucată de folie de lungime suficient de mare pentru unghii, pentru a controla mai ușor și se aplică plat).Culori diferite de folii pot amestecat pe unghii

5. Scoateți folia și folie de model ar trebui să fie stuch la unghii.Dacă lipsește puțin, doar se aplica top coat pentru partea care nu a luat și repetați de la pasul.4

6. Odată ce este complet uscat, aplica un strat pentru a proteja folia.

FAQ

Q: produsul are lipsă sau rupte parte, atunci când primiți?

A: vă Rugăm să ne anunțați care este lipsă, vom aranja retrimite

Q: Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

O: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, dar încă nu au primit pachetul, vă rugăm să ne contactați pentru a se extinde.

Q: ambalajul Produsului?

O: Am ambalaj cu Bule sac fara ambalajul original.Dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să contactați-ne pentru a adăuga un comision pentru cutie de transport de marfă

Transport

Toate articolele vor fi verificate cu atenție înainte de expediere.Noi va ambala și livra coletul cu 48 de ore. ( Nu va fi o întârziere, atunci când de sărbători. )

Informații de urmărire este disponibil în termen de 1-4 zile după livrare.Ne va livra coletul prin China Post sau www.citygroupromania.ro.De obicei, timpul de livrare este de 15-60 de zile lucrătoare.Dacă nu puteți primi produsul, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru ajutor

Timp De Serviciu

Beijing: De la 9:00 la 18:00 pm

Londra: De la 2:00 la 11:00 pm

Moscova: De la 4:00 la 13:00 pm

New York: De la 21:00 pm la 6:00 am

Feedback-ul

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru soluție, în loc de a lăsa feedback neutru sau negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. :) Multumesc

Despre Plată

1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Contactati-Ne

1.Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!Vă mulțumesc !

2.Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil.dar vă rog permiteți-întârziere de răspuns pentru afaceri non-timp.vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare ați putea avea deci vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Despre Feedback-Ul

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Etichete: holografic unghii folie, pentru unghii autocolant, sclipici romb, negru holograma folie, asiatice nail art, șampanie sclipici, nai, moyra nail art, gri unghii folie de hârtie, 3d autocolante placi pentru baie rezistent la apa.


  • Tip De Element: Autocolant & Decal
  • Numărul De Model: Nail Art Transfer Starry Sky Sticker
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon