10 13 15 18 20 23 27 30 cm Diametru, Rotunde din Lemn de Bambus Broderie Cusatura Cruce Hoop Cadru de Cusut, Instrumente de Agățat Ambarcațiunile de Ornament

  • 5.20lei
  • 2.54lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici

100% de Brand nou!

Diverse dimensiuni. 8 dimensiuni diferite de bambus cercuri cercuri pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite, mare pentru a face coroană de Crăciun, frumos cercuri florale, nunta cununa de modele, macrame draperii de perete sau de BRICOLAJ dream catcher ambarcațiunile de cerc.

De mediu și material durabil.Din lemn inele cercuri de robust bambus, non-urme de sudura, nu este ușor de rupt, nici o deformare, netedă și fermă.

DIY meșteșug cercuri.Puteți folosi dantela, bumbac șir, panglică, frunze, flori și alte materiale înfășurat în jurul inele de bambus pentru a crea decor festiv, agățat de perete și decor dormitor, care sunt personalizate și contractate.

O gamă largă de aplicații.De ambarcațiuni din lemn cercuri pot fi aplicate pentru diverse decoratiuni.Puteți utiliza inspirație liber pentru a face proiecte home decor, nunta sau petrecere decor, ușor pentru a obține un ochi-prinderea meșteșug să stea pe casa ta dulce.De asemenea, va fi un bun cadou pentru prietenii tăi.

Caietul de sarcini

Material: Bambus

Forma: Rotund

Culoare: culoare Naturala

Diametru: Aproximativ 10cm/3.9", 13cm/5.1", 15cm/5.9", 18cm/7.1", 20cm/7.9", 23cm/9.1", 27cm/10.2", 30cm/11.8"

Atentia

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare.

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real!

Flori si alte decoratiuni sunt doar pentru scopuri de afișare și nu sunt incluse.

Pachetul Inclus

1 x Bambus Florale Hoop

Etichete: portugalia madeira, dyi cruce de lemn, pressel panou din lemn, decor cadru de lemn, ornamente din lemn sculptat, cross stitch sta, masca madera, tăiat cu laser lemn, din lemn, ambarcațiuni din lemn.


  • Culoare: Culoare Naturala
  • Forma: Runda
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Bambus
  • Diametru: 10 13 15 18 20 23 27 30 cm

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon