Salubritate Vehicule Copii Model De Masina Jucărie Orașului Serviciu De Gunoi Camion Cisternă Camion Pentru Constructii Macara Jucarii Si Cadouri Pentru Baieti Pentru Copii

  • 75.82lei
  • 32.60lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Salubritate Vehicule Copii Model De Masina Jucărie Orașului Serviciu De Gunoi Camion Cisternă Camion Pentru Constructii Macara Jucarii Si Cadouri Pentru Baieti Pentru Copii

Puncte: 1、Multifunctional Butoane: Butoanele sunt concepute pe partea de sus a masinii, care este convenabil pentru copii de a alege conținutul lor preferat cu un singur buton.Există trei tipuri de melodii: copilul e bine obiceiurile, ABC melodii alfabet, numărul 123 de melodii, și acolo sunt lumini intermitente pentru a atrage atenția copilului.

2、Picătură Rezistent si Durabil: de Înaltă rezistență să renunțe sau coliziune, nu este nevoie să vă faceți griji despre jucărie fiind rupte de copil.

3、Wind-up Roți: împingeți Ușor mașina, mașina poate parcurge o anumită distanță, fără energie electrică, protecția mediului și o utilizare ușoară.

4、Simulare Portbagaj: interioarele sunt realizate în detaliu pentru a vă ajuta copilul cunoaștere a modelului.Nu numai ca poate trăsura porni în sus, ușa de transport pot fi deschise.

5、Design Unic: roți Rotunde, netede și fără bavuri, de îngrijire pentru mâinile copilului.Filet anvelope spori aderenta si permite masina pentru a aluneca mai departe.

Caietul de sarcini:

Numele: 20 Salubritate Model De Vehicul

Culoare: așa cum se arată

Dimensiune: aproximativ 18.5*9*11cm/7.28*3.54*4.33 în

Ambalare: independent culoare cutie ambalare

Greutate: aproximativ 0,38 kg/masina

Ambalare cantitate: 36 de vehicule/cutie

Material: de înaltă calitate ABS

Funcția: inerție, unele piese pot fi mutate, cu lumină și muzică

(Mașină de sunet de pornire, de pornire voce, ABC cântec alfabet, numărul 123 cântec, bunul simț de viață, obiceiuri bune)

Lista De Ambalare:

1*Salubritate Mașină De Jucărie

Note :

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: jucarie pentru copii, scara camion, 3d metal model, model de rezervor, rezervor de top, rezervor de jucărie, camionul de jucarii, aston martin tricou, macara model, crane de ridicare.


  • Tip: masina
  • Avertizare: no
  • Numărul De Model: Camionul De Jucărie
  • Coduri de bare: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Varsta Recomanda: 7-12y, 4-6y, 12+y

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon