Telefon Mobil Suport Reglabil Car Auto Oglinda Retrovizoare Muntele Telefon Mobil Suport Suport Suport

  • 60.38lei
  • 30.19lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Telefon Mobil Suport Reglabil Car Auto Oglinda Retrovizoare Muntele Telefon Mobil Suport Suport Suport

Caracteristici:

1. Ușor De instalat: suport auto poate fi fixat ferm pe oglinda retrovizoare a masinii, fara instrumente.Stabilirea clip este bine înșurubat pe oglinda retrovizoare a masinii, si sa reglabile design este potrivit pentru oglinzi retrovizoare de dimensiuni diferite.

2. Flexibilitatea și adaptabilitatea: 360 De grade emisfera poate fi ajustat în mod liber, ținându-telefon orizontale sau verticale (stânga și dreapta) orizontale, rotative de braț pivotant 270 de grade, permițându-vă pentru a vizualiza aparatul la un unghi mai mare.

3. Anti-alunecare și zero: Nu este întărită de silicon pe interiorul universal oglinda retrovizoare de montare suport de telefon pentru a împiedica aparatul de la care se încadrează și zgarieturi; robust gooseneck poate absorbi vibrațiile și de a oferi un mediu stabil mediu de vizualizare, care este mult mai stabil și în condiții de siguranță, și poate țineți ferm telefonul.

4. Materiale avansate: Fabricat din plastic de înaltă calitate, materiale, ecologic și durabil, poate fi utilizat pentru o lungă perioadă de timp, masina suportul pentru telefon are o puternică rezistență și stabilitate

5. Telefon mobil aplicabile model: Universal oglinda retrovizoare suport auto, potrivit pentru cele mai multe telefoane mobile, telefoane mobile cu 3-6.5 inch ecrane pot fi folosite.

Descrieri:

1. Făcut de brand nou ABS material, ecologic și durabil.

2. Potrivit pentru cele mai multe modele de telefoane mobile.

3. Acesta poate fi rotit 360°, și diverse unghiuri vizuale poate fi ajustat în mod liber.

4. Catarama structura este adoptat, care este convenabil pentru demontarea rapidă și instalare.

5. Cu spuma (sau moale lipici) pe contact de telefon mobil, acesta poate proteja în mod eficient mobile telefonul de a fi zgâriat.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Masina De Oglinda Retrovizoare Suport De Telefon Mobil

Funcția produs: poate fi fixat pe oglinda retrovizoare a masinii, poate fi rotit 360 grade, simplu și practic

Modele aplicabile: telefoane mobile cu 3-6.5 inch ecran

Pachetul inclus:

1 x Masina Oglinda Retrovizoare Stea Telefon

Etichete: suport auto mobil, capul telefon, oglinda retrovizoare suport de telefon en-gros, suport auto telefon mobil, earphon, car rear view mirror optional, dispozitiv de management de cab, masina oglinda retrovizoare automata, scuter oglinda retrovizoare cu suport pentru telefon, masina oglinda retrovizoare aparat de fotografiat complet.


  • Material: ABS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume Culoare: negru

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon