Reglabil Baston De Trestie De Zahăr 2 Secțiunea Stabil Anti-Alunecare Anti-Șoc Baston Cârjă Pentru Bătrânul Drumeții Montane Poli Trestie De Zahăr

  • 10.58lei
  • 6.33lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Reglabil Baston De Trestie De Zahăr 2 Secțiunea Stabil Anti-Alunecare Anti-Șoc Baston Cârjă Pentru Bătrânul Drumeții Montane Poli Trestie De Zahăr

Descriere

Acest robust trestie de zahăr va sprijini de-a lungul vieții de zi cu zi.Reglabil de proiectare face trestie de zahăr mai mult în condiții de siguranță și non-sliping.Mai puternică decât cea obișnuită din aliaj de aluminiu de trestie de zahăr, mai sigur și mai sigur de a utiliza.Acesta este echipat pentru pacienții vârstnici cu picior și picior.

Caracteristici

Material: aliaj de Aluminiu.

Dimensiuni: inaltime reglabila 75-90cm

De înaltă calitate din aliaj de aluminiu material, lustruire suprafață de acoperire, nu rugina.

Baza țeavă de oțel este tratată cu plastic pulverizare, care este mult mai ferm.

Mânerul este fabricat de înaltă calitate macromoleculă material, ceea ce face confortabil să dețină.

Cârjele sunt echipate cu non-alunecare de cauciuc pad, care oferă masă bună la frecare capacitatea.Plăcuțele metalice sunt ascunse în interiorul, care sporesc durabilitatea lor.

Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Pachetul Include:

1 x trestie de zahăr

Despre noi

Compania noastra este un profesionist transfrontaliere companie de e-commerce cu personal profesionist, produse profesionale si marci.

În principal avem de a face produsul cu ridicata și cu amănuntul.

transport

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim .Dacă doriți să expedieze prin poștă ,vă rugăm să plătesc taxă suplimentară de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile după ce plata este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Nu vom rambursa taxa de transport maritim pentru transporturile refuzat.

Rambursare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 20 de zile de la primirea bunului pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Etichete: retractabil de mers pe jos de polul, retractabil stâlp de metal, poli bărbați, sgodde bețe pentru drumeții, carja sfat, trestie de zahăr, poli europene, cap baston din lemn, stick de mers pe jos, tsa bețe pentru drumeții.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon