1/2/3m Golf Cusca Practica Net de Formare Interioară în aer liber, Sport, Golf, Echipamente de fitness Grădină Antrenor Detasabila Practică Net

  • 264.78lei
  • 132.41lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Nume produs: Golf de formare net

Produs material: 170g ochiurilor de plasă din poliester Oxford pânză

Model produs: 1 m 2 m 3 m

Produs de culoare: verde, negru

Parametrii de produse: de

3 metru net parametri: lățimea 300/240*net adâncimea de 180*net inaltime 200cm greutate: 3.3 kg

2 metru net parametri: lățimea 200/180*net adâncimea de 100*net inaltime 140cm greutate: 1,5 kg

1 metru net parametri: lățimea 95/64*net adâncime 56*net inaltime 85cm greutate: 1kg

1. În ceea ce privește titlu produs de vocabular, în scopul de a facilita cumpărături căutare de consumatori, magazinul nostru titlul este doar un cuvânt cheie utilizate de către cumpărători obiceiurile de căutare, și nu reprezintă eficacitatea reală și caracteristicile produsului în sine.

2. Pentru că fiecare consumator are experiențe diferite, eficacitatea produsului este afectată de diverși factori, și nu este garantat că toată lumea poate obține un efect consistent.

3. Dacă aveți orice întrebări în timpul procesului de cumpărare, puteți să contactați serviciul clienți în orice moment.

4. Dacă sunteți mulțumit după primirea mărfurilor, vă rugăm să 5 stele laudă.Așteaptă cu nerăbdare la serviciu mai bun pentru tine, un mic cadou va fi dat la următoarea achiziție.

5.Clientul este Dumnezeu.Înainte de a pleca orice 1,2 opiniile/neutru/negativefeedback și deschide orice litigiu,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună.Ne-ar dori pentru a rezolva orice problemă.

Etichete: golf aprovizionare, golf sport, capac de golf, Golf 7, golf mat, golf tee plastic, mingea dozator, golf perie curata, leagăn de golf, golf net.


  • Derivat De Serie: Poster/Mural
  • Tip: Cuști & Mats
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: H687

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon