DUUTI 700ml Biciclete Sticla de Apa în aer liber MTB de Ciclism Rutier Fierbător Bea Cupe

  • 5.29lei
  • 3.66lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

În procesul de echitatie, din cauza transpira mult, este foarte important să se umple de apă.Cea mai mare diferență între acest tip de sticlă de apă și apă obișnuită sticla este că este convenabil să bea apă și poate fi operat cu o singură mână.Acest design este pentru călăreț pentru a finaliza apă de completare funcționează în mașină fără oprire în procesul de echitatie.

Caracteristică:

1. Durabil: flexibil acoperire internă nu se va sparge sau se desprinde;

2. Igiena: clasa alimentare pe baza de apa non-toxice de acoperire interior, aprobat de FDA SUA materiale; pot rezista de la -20 la 80 de grade apa, ceai, bauturi carbogazoase, acid de fructe și alte băuturi, poate rezista eroziunii de acid malic, fără miros specific, fara miros;

3. Diametru mare este ușor de curățat; cu capac de praf, mai igienic;

4. De protecție a mediului și de sănătate: organismul De sticla pot fi complet reciclate, care este sănătos și ecologic.

Caietul de sarcini:

Material principal: clasa alimentare LDPE

Produs de culoare: Verde

Dimensiune produs: despre 240x73x73mm

Produs greutate net: despre 76g

Eliminarea Mirosurilor:

Pentru produse din plastic va avea în mod inevitabil un miros, dacă sunteți foarte preocupat de miros, este recomandat să cumpere un ceainic din oțel inoxidabil.

Pentru plastic ceainice, este recomandat să deschideți capacul pentru a ventila bunuri după primirea mărfurilor, și apoi utilizați apă caldă de aproximativ 60 de grade pentru a prepara ceai în ceainic, macerat peste noapte, mirosul specific va fi eliminat și va exista o ușoară parfum de ceai.test.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Biciclete Sticla De Apa

Etichete: cc, 2 premium, bicicleta suport pentru pahar, Mini, aliaj de biciclete sticla, ciclism sticla cotelo, duuti bărbați, călătorie dimensiune sticla de apa, flint, raagi sticle de apă.


  • Material: Alte
  • Nume De Brand: DUUTI
  • Origine: NC(de Origine)
  • Capacitate: 701ml-800ml

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon